Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke ("Šťastný Luke") je komiksová postava, ktorú v roku 1949 stvoril belgický výtvarník a animátor Mauriece De Bevere, známy pod umeleckým menom Morris. Sympaťák Lucky Luke je osamelý pištoľník, ktorý sa túla po Divokom Západe a prenasleduje zločincov a desperádov. V roku 1991 zrežíroval Terence Hill filmovú adaptáciu tohto komiksu. Sám stvárnil aj titulnú úlohu. Podarilo sa mu natočiť vtipnú westernovú komédiu. *** ()

otík 

všechny recenze uživatele

Film uvádějící stejnojmenný seriál a celkem slušně povedený. Je to spíš parodie na westerny, spousty klasických témat je tu vtipně okomentováno vypravěčem "koněm" a zparodováno v jednotlivých scénách. Tempo filmu je ale strašné, stříleček málo, bitka s Hillem vůbec žádná! Přesto to má své osobní kouzlo. A na to, že Hill měl v době natáčení 52 let, vypadá stále dobře. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Fakt, že Terence Hill může fungovat ve výborném filmu i bez Buda Spencera už od Podivného dědictví známe. Bohužel v tomto případě to zrovna moc neklaplo. Několik úsměvných scén se zde najde, stejně tak pár dobrých nápadů, které jsem zatím myslím v žádné westernové komedii/parodii neviděl, ale bohužel je ve výsledku docela znevažují dost trapné postavy jako Ming Li Fu či Averell Dalton. Jinak je to veskrze průměrná pohodovka se sympatickým hlavním hrdinou na jedno použití. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Milý Western, před který se nemusíte bát posadit děti. Terence Hill hraje roli klaďase Luckyho Lucka velice dobře a bílý ohoz a šerifská hvězda mu velice sluší.Kůň Skokan mi v některých ohledech připomněl svými kousky nesmrtelného policejního psa Rexe.Ovšem co mě dostalo je scéna kdy bratři Daltonové předpovídají budoucnost se záběry z filmu Koyaanisqatsi a broukají k tomu píseň.To je dle mého názoru skvělá parodická scéna.Dal bych tomu 4 hvězdy, ale místy bohužel tento snímek nudil a seriál s stejnými postavami hodnotím daleko lépe. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na Terence Hilla jsem se zaměřoval zejména na jeho chrup, neboť mi neustále tanula na mysli případná věta ze Slovácka sa súdí "Kača Prútkova byla robka trochu obstarší (řezaly sa jí po třetí zuby!)". Děj nemá smysl hodnotit, jednalo se o koninu vyprávěnou koněm, a protože u koní oceňuju jen salám, a né scénáristické schopnosti, nijak mě to nenadchlo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si měl zahrát i adoptivní syn Terence Hilla, Ross. Tehdy ani ne sedmnáctiletý mladík se vracel do školy, když jeho auto dostalo smyk na náledí a narazilo do stromu. Ross byl na místě mrtvý. (ČSFD)
  • V záběru, kde se plíží puma poblíž spícího Lucky Luka (Terence Hill), se jednalo o divokou pumu. Vedle Terence Hilla umístili flákotu masa a poradili mu, aby se nehýbal. Puma si ho díky tomu nevšímala, nicméně později zaútočila na kameru. (NiaWolf)
  • V scéne, keď Luke (Terence Hill) cvála späť do mesta, aby obyvateľov varoval pred Indiánmi, znie soundtrack z filmu Posledný súboj (1966). (ČSFD)

Reklama

Reklama