Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

To zaujímavé z tohto filmu by som zmestil do 15. minút a ostatok bola celkom nuda. Už ako keby bol duet Spencer a Hill vystrieľaní a mlel z posledného. Predpokladám, že práve po tomto filme ich súhra v komédiach bola spečatená a film Botte di Natale (1994) bol už len pokus o nejaký reštart, ktorý sa nepodaril. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo moja 5 hviezda je zase prekrocenie hranic zdraveho rozumu, no ale co uz. Filmy hodnotim subjektivne a ne objektivne, to bude tym. Dvojica Spencer -- Hill nikdy neboli akcne typy, ktore by sa vyzivali v prestrelkach. Takze nie celkom klasicky film tejto dvojice. Scenar sa mi napriek tomu pacil, a aj na povestne fackovacky dojde. Bavil som sa skvele a ako oddychovku, kde netreba rozmyslat, davam filmu 92 % ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film slavné dvojice. Slovního humoru jen velmi poskrovnu, situační komiky málo, zato nevyužitých situací pro oba protagonisty, kdy se mohli „blejsknout“ je dost a dost. Chtěl jsem dát alespoň něco za snahu, ale za scény s ženskými, které už tak pomalé tempo ještě více zdržely a byly pro děj samotný naprosto zbytečné, nedám ani fňuk. 2013072410248bts.NovaCinema///Souhlas, jen dodám, že jsem se podruhé nudil tak, že jsem skoro přestal sledovat děj, tudíž mi asi něco sem tam uniklo. Je to prostě kravina. 20150220209203/9258 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý chalanisko, tak som mal taliansku dvojicu Bud Spencer (Carlo Pedersoli) a Terence Hill (Mario Girotti) rád. Vždy som sa tešil na tie ich akčné facko komédie. Teraz sa už na ich filmy pozerám okom dospelého cynika, ktorý má toho hodne napozerané. Takže mnohé ich tituly, ktoré ma v mladosti vedeli dobre pobaviť ma dnes už nudia. Tak je to i v prípade snímku "Superpolicajti z Miami" (Miami Supercops), ktorý v roku 1985 natočil režisér Bruno Corbucci. Floridské dobrodružstvo Buda Spencera a Terence Hilla ma už moc nebaví. ** ()

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama