Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (198)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Už ten úvodní záběr Terence Hilla na kolečkových bruslích mi nějákým způsobem dodal dobrou náladu a naznačil to že tahle dvojka opět nezklame. Nu, a opravdu nezklamala. Opět to mezi nimi na plátně jiskřilo a navíc jak už zde několikrát padlo v ostatních komentářích, Jdi na to neobsahuje vtipné situace pouze v podobě bitek a honiček (i když i zde samozdřejně nemůžou chybět a kdyby tady náhodou nebyli rozhodně bych je postrádal.) Ale scénář nabízí i spoustu dalších komických nápadů. břichomluvectví Terence Hilla, nástroje od důvtipného Sama kterými jsou vybaveny, výborně napsané dialogy (Co takový malý výlet na záchod) a i ta hlavní myšlenka: Jak by vypadal svět bez čísel? je zajímavá. Jeden z posledních filmů této dvojky se povedl, ale i tak mi ještě k té páté hvězdě zatím něco chybí. Každopádně všem jejich fandům doporočuji. P.S. Hlavní písnička z filmu, je geniální. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film z dětství. Nespočet hlášek, dobře vymyšlený scénář (hlavně pokud je divákovi 10 let), kultovní dvojice - to mi stačí ke štěstí. Aktualizace 30.01.2019: Tenhle film pořád funguje! Což se o všech filmech téhle dvojice fakt říct nedá. Film jsem viděl na VHS a v televizi fakt hodněkrát, ale naposledy snad před 10 lety, tak jsem si ho teď pustil znovu, no a pořád ještě mě dokáže pobavit!! Má snad James Bond někdy dovolenou?? ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako malý viděl asi stokrát, ale během dlouhatánské pauzy jsem zapomněl i název... Díky levným DVD jsem si jej konečně mohl zopakovat. Určitě jeden z těch lepších, kde se o hlavní role postarali rváči Hill a Spencer, už jen díky té skvělé rohaté káře a krávě v přívěsu, příjemnému prostředí Miami Beach a luxusnímu hotelu. (541.) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)

Reklama

Reklama