Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Rio de Janeiro + Spencer a Hill = slušná porce zábavy v exotickém prostředí. Dvojníky považuji ještě spolu se SUDOU A LICHOU, JESTLI SE ROZZLOBÍME... a JDI NA TO za jejich herecký a komediální vrchol. Akorát někomu nemusí sednout český dabing, kdy Jana Schánilce (Bud) a Pavla Trávníčka (Terrence) nahradili jiní dabéři. Ještě bych připoměl chytlavou hudbu od De Engelisů, která se zde táhne v jihoamerickém rytmu samby. Zdá se, že si trochu přibral. Jo možná pár deka. Měl bys zkusit začít běhat, to by bylo dobrý. Jo to bych asi měl. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer tentokrát museli ztvárnit dvě rozdílné povahy. Kromě svých obvyklých rolí sebejistých chlápků, co nejdou pro ránu daleko, hrají i jejich naprosté protiklady - přecitlivělé a bojácné milionáře. Bitky a hlášky jsou (nepřekvapivě) skvělé. ("Dostanu se přímo k věci, pane Vonder." - "Jo, ten milion.") ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia perfektna talianska blazniva komedia dua Spencer -- Hill je film Non C´e due senza Quattro. Tentokrat v ulohe dvojnikov. Spencer uz nie je za hromotlka, ktory znudenym vyrazom rozdava facky na vsetky strany, ale za Antonia Coa Coimbru della Coronilla y Azevedo, a to iste plati o Hillovi. Scenar je na ich pomery kvalitny, k tomu vyborna rezia Enza Barboniho, vyborne hlasky a fackovacky, ako je u nich zvykom. Zaverecna bitka bol cisty masaker. 100 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nějakou záhadou někdy stal milionářem v ohrožení, tak okamžitě ztloustnu, nechám si narůst vousy a naučím se pár znechucených grimas, abych si mohl najmout Buda Spencera jako dvojníka. Můj imaginární bratranec by přitom samozřejmě musel zhubnout a nechat si zmodrat oči, aby i Terence Hill měl práci. Mne tedy rozhodně bavili dvojníci, kteří si evidentně užívali kažení pověsti ohrožených byznysmenů, ale i originály, které měly o svou pověst takový strach, že se rozhodli vrátit do bojové zóny. Dva Spencerové se dvěma Hilly přitom sice nedodali dvojnásobek zábavy, ale k jejich tradiční fackované, uvolněné bezstarostnosti a několika povedeným hláškám jsem se již několikrát vrátil, takže hurá na ně bratranci Coimbrové de la Coronilla y Azevedo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tito dva frajírci a jejich filmy jsou doslova kultovním počinem. Ne snad jednotlivé filmy, ale to co společně dokázali je obdivuhodné. Jedna z nejznámějších a nejtypičtějších filmových dvojic všech dob. Klobouk dolů před nima, ti chlapíci měli vážně šťávu a jejich filmy nepostrádaly zábavu i napětí. Ale především vtip a komické situace jsou nejsilnějšími zbraněmi filmů, ve kterých se bok po boku objevili Bud Spencer a Terence Hill. 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 1984 v Západním Německu. (Varan)
  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)

Reklama

Reklama