Reklama

Reklama

Po náhodné explozi v místním dole se z trosek vynoří dinosauři, kteří terorizují malé  město. Skupina střelců musí bránit svůj domov. Pokud vůbec v souboji  kovbojů proti dinosaurům někdo přežije. (TV Prima)

Recenze (42)

Aquila 

všechny recenze uživatele

To je tak debilní film po všech stránkách – scénář, dialogy, herecké výkony, kamera, rekvizity (senzor jakýchsi výparů je nějaká utržená průmyslová kamera), namaskování zranění (na člověka přilepili hovězí žebra), že je to úžasná nezamýšlená parodie, a pokud přistoupíte na to, že to vlastně není film, tak se budete bavit od začátku do konce. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] V tomhle filmu byl velký nedostatek mladých a aktraktivních mužů. Všechny krásné a mladé dívky k sobě měly pány ve věku svých otců. Proč? A pozor, přiště až půjdu na kávu, či jídlo, objednám si tím drsným tónem jako Val: "Kávu!! A meníčko!" Btw. Pokud čekáte, že si cowboy osedlá dinosaura tak.... nebudete zklamaní :) ()

Reklama

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Eric Roberts zase ze sebe dělá šulina... Ale k hodnocení: V tomto B-filmu Cowboys vs dinosaury neočekávejte žádné umění, film vám poskytne řadu kýčovitých dialogů, hroznými efektů a velmi nepříjemné herecké obsazení. Tvůrci filmu se pokusili o podivnou akční komedii, kde kovbojové bojují s dinosaury. Ve vyprávění děje chybí jakékoliv vysvětlení a většina z času filmu je pouze zaměřena na atraktivní dámy, které ale nemají žádné herecké dovednosti. Takže shrnuto - trapný film, při kterém jen ztratíte hodinu a půl svého drahocenného času. Nedoporučuji! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Už název filmu asi dokáže většině lidí napovědět, co je v následující hodince a půl bude čekat... Ano, silně digitální dinosauři si na americkém západě vyšlápnou na obyvatele malého městečka... Nejedná se tedy o klasické kovboje, ale ono je to v zásadě jedno, protože tito herci by se neuchytili ani v ochotnickém divadle, dialogy jsou neskutečně stupidní, efekty nestojí ani za zlámanou grešli a Eric Roberts je ve filmu... no prostě jen aby tam byl... Jedná se tedy o totální blbost, ale já se chvílemi docela bavil, takže za dvě... ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Podla mna, existuje niekde v Nevade nejaké malilinkaté mestečko, kde sa každoročne stretnú fanúšikovia týchto filmov, spravia si tam víkendový festival a pozerajú ich. Poväčšine sú to samotní tvorcovia, lebo aj herci sa hanbia za tieto počiny. Inak si vznik a existenciu takýchto snímkov neviem vysvetliť. Ale najviac ma pobavil na začiatku ten cigán, keď chcel divákov oklamať, že nemá v ruke bezpečnostnú kameru, ale merač plynov. To bol top. ODPAD! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, v ktorej sa Val (Rib Hillis) vyzbrojuje na chate, si zasunie pištole za rifle. V nasledujúcom zábere ich má ale zasunuté za opaskom. (Johnny.ARN)
  • Když Quaid (Kelcey Watson) střílí z M-60, pás nábojů neubývá. (Fenk)

Reklama

Reklama