Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začali sa jarné prázdniny, a tak sa skupinka priateľov vydala na karavane za dobrodružstvom. Rozhodli sa pre výlet po legendárnej Route 66. Jedna z nich, Cammi, má však veľmi nepríjemný sen, v ktorom vystupuje mladík s vytetovaným pavúkom na ruke, jazdiaci v červenom aute, schopný bez mihnutia oka zavraždiť človeka. Keď to auto uvidí pristavené neďaleko ich, začne presviedčať svojich priateľov o návrate. Na jej slová však nikto nedbá a oni sa každým prejdeným kilometrom vzďaľujú od civilizácie s červeným autom sledujúcim ich každý pohyb. Keď dorazia do opusteného zábavného parku, sériový vrah Melvin 'Spider' Holiday sa začne činiť... (beso74)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V kútiku duše som veril, že keď sa to odohráva v zábavnom, strašidelnom lunaparku, bude to "aspoň" trochu o atmosfére, no o tej nemôže byť ani reči. Skupinka mladých dementov, jeden nezaujímavý zabijak a idiotský teen slasher bez scenára je opäť na svete. Sem tam nejaká podarená gorescénka, ináč tma a prázdnota. A zase ma všetky postavy iritovali od úplného začiatku, čo začína byť v novinkách tohto typu pomaly tradíciou. U mňa rovnaká blbosť ako povedzme nedávny "Hallows Eve", ktorý ma síce sral ešte omnoho viac, ale zase bol nakrútený o niečo lepšie, takže hodnotenie dám rovnaké. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Dnes už tak zhovadilý pokus, že nedokážem napísať ani to slovíčko "neuveriteľné" . Lebo skutočnosť je taká, že som v režisérovu demnciu uverila a jeho vlohy na prznenie ďaleko lepších snímkov, ktoré 1prstou rukou vyšejkoval v tom ohyzdnom plagiátorstve, stoja za demonštračnú diskusiu. Všetko zlé, úplne všetko a originálne usadenie do huh zámečku pridalo čerešnú na roztopenú tortu.Možno dlhý "koment" no vulgarizmus nestál za to. Inak by stačil riadok. ( napočítaj znemravnené filmy - grh-grh ) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a další slasher který není originální a vrah trpí naprostou demencí, protože takovýhle hovado s naprosto idiotským hovadem bych blil. Postavy byly nesympatické, hlavně strašně neoriginální, máme tu sexy holku která je drsná, hlavního frajírka, a další a další. Pak tu jsou jen idioti co nedostanou prostor protože jsou to prostě oběti. Vážně jsem se nebavil a jediný plus jde k vraždám které jsou překvapivě poměrně krvavé. NE sice moc ale aspoň něco. Jedná se o další z mnoha hororů který za den dva vypustím z hlavy. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že mě zlákal plakát na kterém je šáša a jelikož já mám šášu v hororu rád tak jsem si to pustil. Ten kdo plakát navrhoval je pěknej mizera jelikož šáša v celém filmu není takže tímto tvůrci plakátu přeji, aby měl do rána ploché nohy nebo alespoň tik v oku když jsem kvůli němu musel naprosto zbytečně koukat na tento skvost. Proč jsem to dokoukal? Protože mě zajímalo jestli ta pěkná červenovláska co celej film dává najevo že potřebuje kolíka, kterého jí žádnej chlap nechce půjčit, ukáže něco mládeži nepřístupného. Je také jediná na kterou se dá z klaďáků koukat takže jsem směle fandil vrahovi, kterým byl samotný král škorpion (Rocka nečekejte tohle je král škorpion ze druhého dílu) , který už nemá rád škorpiony ale pro změnu sbírá pavouky a než někoho zabije tak si s ním třebas podá ruku a pokecá. No fakt...a nikomu z klaďáků nevadí, že kolem mizej kámoši a on je celej od krve, stejně s ním kecaj. Takže jim tu smrt fakt přejete. Vtipnej je taky obtloustlej kluk který má triko odkazující na jeho ptáka a když ho chce červenovláska ojet tak jí naleje džus a začne koktat...Vraždy jsou sice pestré (nožem, kytarou, sklem, sekyrou) ale je to celé naprosto nudná záležitost...škoda...jedna hvězda za červenovlásku a druhá zabijákovi za to, že se 100% snažil splnit mé přání a všechny sejmout. ()

Reklama

Reklama