Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (399)

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Agent 47 po druhý krát. Ale nič extra. Rupert ho vie hrať veľmi dobre, kde mu stačí len jeden výraz a sem tam zdvihnúť jeho obočie. Ale Scenár bol taký slabý, že sa ani nedalo usúdiť, o čo tvorcom vlastne išlo. Tým pádom to pôsobilo len ako obyčajný akčný film, ktorý Vás ničím neupúta a ide len o slepú strielačku jednej postavy. Keď si porovnáte hry a filmy, tak hry vyhravajú na plnej čiare. Len aby aj táto séria nedopadla, ako séria Transportera so Stathamom. Čím ďalej to bolo horšie a potom sa to dočkalo zbytočného reštartu s ešte horším hercom a scenárom. Dúfam, že nie. 55% - 3* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani netuším čo to vlastne malo byť. Remake ? Reboot ? Ak teda tvorcovia zamýšľali niečo viac, nechápem prečo zase mal na starosti scenár a príbeh Skip Woods, ktorý mal na starosti aj predošlého Hitmana. Zo začiatku som síce kýval hlavou, keď som sa dozvedel, že sa chystá zase ďalšia verzia Hitman a ešte k tomu od toho istého človeka. Každopádne musím uznať, že Rupert Friend to zahral dosť dobre. Dobre, povedzme si na rovinu, že mu stačil iba jeden výraz a moc toho hrat nemusel, ale žral som mu to a bavil ma, pretože jeho postava a akcie mali ďaleko lepšiu choreografiu a viac Hitmanovských (okopírovaných z hry) scén. Ale možno je to všetko somarina čo tu píšem. Klamal by som keby som napísal, že Hitman s Olyphantom bol lepší. Neviem, nepamätám si ho už. Ale mám pocit, že toto ma o niečo viac bavilo ako predošlá verzia. P.S.: menšie (ne)prekvapenie mate aj za titulkami, tak to hneď nevypínajte. 60% - 3* ()

Reklama

Baronne 

všechny recenze uživatele

Ješiš.. Dobrá vymašťovna. Je to všechno tak hrozně rychlý, že si ani nevytvoříte vztah s jakymkoliv charakterem, to je první věc, co mi chyběla. Druhá je smysl filmu. Třetí je smysl postavy Quinta, WTF?!??!! Další věc. Věta "Trust me", která tam padla asi 20x, měla nahradit jako "Zřím tě" z Avataru ? Herci mě nenadchli vůbec, všichni prkenný jak moje první ex v posteli, jedinej Rupert se mi líbil, taky jsou ty hvězdičky věnovaný jemu. Doporučit tenhle film ? Asi ne, existuje hodně kvalitnějších akčňáků. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že po trojice 96 hodin šílenější střih neuvidím a omyl byl teda pravdou. Do tohodle dílka se musel pustit minimálně sám střihoruký Edward a navíc musel bejt řádně zhulenej. Chvilkama mi to přišlo, že jsem někde na house párty, jak mi blikala obrazovka, navíc film, už tak slabé jedničce nesahal ani po kolena. Teď už je mi jasné, proč ho většina multikin, stáhla z programu už po 3 týdnech... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Co říct, no ... je to horší než jednička (hlavně kvůli postavě Johna Smithe .... největší WTF roku a hlavně důvod, proč si z tohoto filmu budu dělat legraci do konce života), je to více digi než jednička, a to je asi tak všechno. Je tu pár odkazů na herní sérii, to jo ... ale ten Quinto, ty vole... Jinak Híťa se tu chová stylem "kill 'em all" a to dokonce i v místě, kde je XY očitých svědků. Pokud ovšem chcete nenáročné akční béčko, tak si to někde sežeňte. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)
  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)
  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama