Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (399)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Scenar je klasicky Woodsovsky humus. Totalne prekombinovany zlepenec v ktorom postavy niekolkokrat menia strany a prilis to nedava zmysel. K tomu tu mame postavy, ktore mate uplne na haku. Takze nejake napätie alebo akakolvek gradacia vôbec nefunguje. Mohli to zachranit aspon akcne sceny, ale tie su tiez prvotriedne srackove. Mne tentokrat nevadil zbesilý strih, kedze sa nestriha cez osu a tak som sa v nich väcsinou orientoval. Ich problemom je, ze v prvej polovici filmu su dost fadne vdaka comu ma nudili a v druhej vdaka neustalemu pouzivaniu digitalnych trikov v kaskaderskych kuskoch zase pôsobia jak z nejakej infantilnej grotesky. Samozrejme sa dockame aj hnusneho digitalneho vrtulniku, ktory je v poslednych rokoch v akcnych filmoch asi povinny. Takze postupne sa moje pocity z filmu menili od totalnej nudy k WTF zabave na ucet neschopnych tvorcov na vsetkych urovniach. Film odporucam len milovnikom tvorby Skipa Woodsa. Neveril by som, ze taky existuju, ale jedneho poznam, takze evidentne je vsetko mozne. :) A ci je tato verzia lepsia ako ta minula neviem, lebo minulu verziu si uz nastastie vôbec nepamätam. 2/10. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 bych z filmového hlediska označil jako rok nepovedených filmových restartů (viz fantastická čtyřka, kurýr a hitman). Problém není v postavě je jedno jestli ho hraje Friend nebo Olyphant, ale v tom, že se tvůrci naprosto vykašlali na to, jak je myšlena postava elitního nájemného vraha, který v PC hře (dle které je film inspirován) zabije pouze svoje cíle a ne dalších 150 lidi jak v tomto filmu. Pokus číslo jedna pro agenta 47 dopadl alespoň průměrně, todle je podprůměr 4/10. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Když Hitmana rozsekám na krátké sekvence a kteroukoli vám pustím samotnou, budete si říkat, že to vypadá výborně a budete se těšit. Výsledkem však bude zklamání. Je totiž zvláštní jak se dá vyrobit takové množství efektních a svým způsobem výborných součástek akčního bouráku, a pak z nich poskládat takový mizerný a nefunkční vrak. Špatná je už kostra, scénář smontovaný z těch odrbanějších žánrových klišé tím nejhloupějším způsobem. Jeho slabiny navíc spíš odkrývá než maskuje nevhodné obsazení hlavní role, impotentní režie, která každý pokus o rozjezd úspěšně dusí už při otočení klíčkem v zapalování, a nevylepší to ani kodrcavý střih. Takže bohužel, ani napodruhé Hitman netrefil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $22,467,450Tržby Celosvetovo $82,347,656Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ len a len akčná výplachovka, predošlí Hitman mal viac šmrncu, rovnako tak podobný žánrový film SALT /videl v kine: 40%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po x-letech se objevil další Hitman, který s tím původním z roku 2007 nemá nic společného, což je vlastně dobře. Bylo to pojato jinak nově, dá-se říci slušivě, ale stejně to nějak nedokázalo vystihnout podstatu Hitmana, já si prostě nemohu pomoci. Příběh plitkoučký, Zachary Quinto se svou neprůstřelností byl trochu moc. Nadruhou stranu souboje byly docela pěkně propracované, ale i tak to stačí pouze na dvě hvězdičky... Já chci prostě víc!!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)
  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)
  • V Singapure jazdia autá po ľavej strane a autá majú tým pádom volanty na strane pravej. Po príchode do Singapuru však hlavní hrdinovia a rovnako aj ich prenasledovatelia majú autá s volantmi na strane ľavej. (MikaelSVK)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama