Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie rozehrává poněkud absurdní situaci. Student Aleš (O. Kaiser) sedí v kavárně a jeho pohled upoutá krásná dívka (M. Vančurová). Nabídne jí sňatek a dívka souhlasí. Je to studentská recese. Aleš se totiž s partou kamarádů vsadil, že udělají hromadnou svatbu. A druhý den se rozvedou, protože to je prý podle zákonů možné. Jenže ten zákon už neplatí, což se novomanželé dozvědí, až když vycházejí z radnice… (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

hermiona 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí na všem je romantika zimní Malé Strany, i se Štěpánovským mlýnem. Marta Vančurová s Oldřichem Kaiserem by byli docela hezký párek. S příběhem jsem se úplně ztotožnila. My sme to málem taky udělali, z legrace na apríla. Jenže mně bylo 16 (mému příteli 23) a musela bych mít písemní souhlas rodičů. Ale svatební oznámení jsme rozvěšeli po celý škole včetně sborovny, třídní a pár profesorů málem dostalo psotník kvůli skandálu na škole. Ten byl dokonán, když jsem na těláku vytáhla falešní těhotenskou průkazku. Paradoxní je, že zrovna dnes, když to dávají v televizi, se mi můj tehdejší "ženich" po mnoha, mnoha letech od našeho rozchodu ozval. Možná se na to taky díval a taky si zavzpomínal. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Kdy už to začne být doopravdy zábavné?" říkal jsem si od začátku do konce... A marně. Oldřich Kaiser a Marta Vančurová byli sice jako mladý pár velmi sympatičtí, ovšem kromě nich už Sázka pro dva nenabídla nic, co by stálo za větší zmínku. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Třicetiletá Marta Vančurová byla tak hezká a sympatická. A to bychom měli výčet těch pohledných věcí v televizním filmu uzavřený. Průměrný scénář tak nemůže ani při slabší stopáži příliš zaujmout. Tím spíš ne, když překonáte ten hloupoučký fakt celé pointy. Ještě Oldřich Kaiser zachraňuje, co se dá, ale jde mu to stěží. Ovšem romantické duše si přijdou na své na konci, kdy dostává prostor červená knihovna. Nezaujalo. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Moje fav televizní inscenace z československých 70s. 🕺🏻 Rozhodně zajímavý námět a možná díky němu mě to baví... jo a taky proto, že je zde Oldřich Kaiser absolutní crush material. 🛐 U čeho jsem se ihned zastavila byla hudba, protože to člověka vyloženě začne po chvíli sr...  Sama osobně bych tuhle inscenaci nazvala mírně podceněnou, protože Oldřich Kaiser spolu s Martou Vančurovou a Marcelem Vašinkou předvedli na své začátky skvělé herecké výkony. Komedie je to možná asi jen díky těm dvěma vtipům, které O. Kaiser řekl. 🤡 A pokud máte rádi Oldřicha Kaisera v kalhotách do zvonu a Martu Vančurovou neustále s kapesníkem u nosu, myslím, že se rádi podíváte na film s „kolejním strašidlem, ňákou kdovíjakou nebo vlastníkem jednoho otce, matky a bytu na Spořilově...“. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky chudá, přesto docela příjemná věc, hlavně díky představitelům ústřední dvojice. Marta Vančurová byla fakt pěkná ženská. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama