Reklama

Reklama

Království kobry

  • Kanada Kingdom of the Cobra
Kanada, 2009, 51 min

Obsahy(1)

V hlubokých džunglích jižní Indie vládne největší jedovatý had světa – kobra královská. Může měřit více než pět metrů. Majestátního plaza předchází děsivá pověst a obestírá řada mýtů. Jeho uštknutí bývá pro člověka ve třech čtvrtinách případů smrtelné. O jeho životě v divočině ale víme jen velmi málo. To se nyní mění s novým výzkumem, který nám poskytne jedinečný pohled do království tajemné kobry.
Největší jedovatý had světa, krásná příroda jižní Indie, odhalená tajemství ze života kobry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nový televizní kanál Prima ZOOM plní svou funkci stanice plné strhujících a vymakaných dokumentů dokonale. Do svého vysílání, které je, alespoň prozatím, téměř úplně bez veškerých reklam (potlesk), zařadila i tento fantastický dokument o největším jedovatém hadu na světě, predátorovi a kanibalistickém požírači ostatních serpentů - kobře královské. Zdá se, že u dokumentů platí pravidlo, že čím novější, tím lepší. Výborná kamera, dramatické scény a objevování naprosto nových skutečností o tomto gigantickém plazu dělají z jinak jen nadprůměrného dokumentu z pralesů jižní Indie šťavnatou lahůdku. Věřím, že některé dokumentární snímky o jednotlivých tvorech obývajících naši zem ode mě mohou dostat takto vysoké hodnocení a jedním z nich je právě tento. 70% ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama