Reklama

Reklama

Zvířecí „nej“ Jacka Hanny

(seriál)
  • USA Jack's Hanna Wild Countdown
všechny plakáty
USA, 2013, 26x21 min

Obsahy(1)

Jack Hanna, expert na divočinu a ochránce zvířat, diváky pobaví i poučí sérií svižných „bestofů“. Jeho žebříčky mají nejrůznější témata: V prvním díle líčí největší zážitky s kočkovitými šelmami, druhý je zaměřený na medvědy, postupně dojde i na obzvláště nebezpečné tvory či zvířecí odborníky na kamufláž…
Zkušený Jack jako autorita, svižné žebříčky. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je to takové letem světem a velmi doslovně. Občas mě zaujme nějaký jejich výběr, a pak mě mrzí, že se mu nevěnují trochu víc. Je to zajímavý nápad, jen škoda, že se o těch jeho "bestofech" člověk nedozví víc, jenom tam přijdou, už už jdou na další téma. ŠKODA! ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když na tohle na Zoomce narazím, tak se nemůžu zbavit takového populárně laciného dojmu. Navíc že by to bylo nějak komplexnější se také říct také nedá. Vcelku dost nuda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Od jisté doby už se mi nějak zajídají tyhle výlety do divočiny. Když jsem byl mladší přišlo mi to vše nové, dnes už je to trochu problém. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Příjemně udělaný dokument, vcelku zábavné a svižné. Jasné a důležité informace, bez zbytečného protahování. ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý dokument na primě Zoom, kterým provází srdcař Jack Hanna. Nejkrásnější díl byl s manželským párem, který se stará o zraněné, slepé a odložené psy. 75%. ()

Reklama

Reklama