Reklama

Reklama

VOD (1)

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Něco podobného co bylo v Buldezerovi. Zde se Bud Graziano, alias Bomber (Bud Spencer), bývalý slavný boxer vrací do boxerského prostředí, aby pomohl bláznivému Jerrymu (Jerry Calá) připravit boxera, který by byl schopen se postavit velkohubým americkým vojákm v čele s Rosco Dunnem (Kallie Knoetze). Bomber nachází mladíka Giorgia Desideriho (Stefano Mingardo), který první zápas vyhrává. Ale protože Rosco společně s rádobymafiánem Kruppem (Ferdinando Murolo) jsou nečestní, tak finálový souboj s Roscem v ringu čeká na Bombera, který tak může pomstít staré křivdy. A pěsti létají a létají. Nenáročné, ale dokáže zabavit. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer bez Terence Hilla je jako Tom bez Jerryho.Tady sice Budovi jakýsi Jerry asistuje(Jerry Cala),ovšem ten měl dostat v hned první scéně pěkně přes držku a už se ve filmu dál radši ani neobjevovat.Nicméně,tento Spencerův samostatný počin nepatří určitě k jeho nejhorším filmům,ale aby pobavil a nenudil,k tomu mu ještě také dost chybí.Bomber je takový mix komediálního dramatu,v zájemné symbióze docela snesitelné,ovšem celé to nemá ani trochu šťávy.Jistě,když se na scéně objeví samotný Bud,hned je o zábavu postaráno a obzvláště zde je znát,jaké měl tento herec charisma,ovšem všichni okolo něj,a to všetně děje,je spíš na hranici směšnosti a trapnosti.Film má primitivní zápletku,bez spádu a celé to vyjde nakonec v niveč.Jak jsem říkal,Bud Spencer tentokrát celý film nezachránil,ikdyž se sakra snažil,přesto za vyložený propadák Bombera nepovažuji.Hodně silné 2*! ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Námět je okopírovaný Buldozer a místo amerického fotbalu je zde box. Jinak to má naprosto všechny aspekty standardizovaného sportovního filmu. Jen je to občas celkem dost sranda. A hlavně je to unikátní film ve Spencerově kariéře, není zde v roli morouse s téměř zavřenýma očima, ale on se zde často usmívá! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Režisér Michele Lupo natočil spíš dalšího Buldozera, ale tentokrát o boxu a pořád tak nějak na stejné úrovni. Mlátiček zde až tolik není,Jerry Cala jak zde už bylo zmíňěno se celou snaží být tak vtipný, že to až bolí jak vtipný není, ale jinak se jedná o víceméně zdařilou nenáročnou sportovní komedii o tom že podvádět se v boxu zkrátka a dobře nemá.Zvlášť když je trenér vašeho protivníka Bud Spencer.:-) ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, musím změnit hodnocení na plnou palbu. Jasně, asi jde objektivně o průměrný film, soundtrack může člověku pěkně vadit, protože - "Fantasyyy!! Fantasyyy!!!" ... Ale pro mě je to prostě film, ke kterému se vracím. Dodnes ho mám na originálce, díky čemuž jsem měl možnost porovnat dabing s původním zněním. Osobně mám radši dabing, ovšem o tom nechci psát. Bud Spencer je super a jak někdo psal - dost se usmívá. Jerry Calà mně na zabití napřišel. Je to dobře ustřelenej pošuk. Ta ženská co hraje jeho sestru je taky skvěle praštěná. Pak ta boxerská parta v posilovně - Týpek s knírem, jeden Silos, borec z Nasa a ten prťous. Žijí dohromady jako rodina a všechno dělají spolu. Díky tomu má film i navzdory žánru jistou rodinnou atmosféru... ... Jasně, příběh kulhá možná i na všechny tři nohy. Hlavně ten základní. Bomberovi zlomili zápěstí a tomu klučinovi taky? Jak originální. Chtěli ho na svoji stranu, podplatili ho a ačkoliv z něho chtěli boxera, udělali z něho výběrčího u Kruppa? Proč, sakra? Vlastně jen kvůli zápletce... Jenže je to film, ke kterému se vracím. Jasně, většinu znám z paměti. Ale příště se na něj mrknu znova. 5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama