Reklama

Reklama

Pohroma

(festivalový název)
  • Španělsko La plaga (více)
Trailer
Španělsko / Francie / Německo, 2013, 85 min

Obsahy(1)

Pohroma se odehrává na předměstí Barcelony a je citlivým obrazem života několika lidí, kteří ztělesňují sami sebe. Raúl se zabývá ekologickým zemědělstvím. Najme si Iuriho, který se věnuje volnému zápasu na profesionální úrovni, ale zatím si musí vydělávat sezónní prací. Životy obou mužů se protnou s osudy tří žen: Maria musí opustit svůj domov a žít v domově důchodců, kde se o ní stará filipínská emigrantka Rose, a třetí ženou je prostitutka Maribel, pro kterou úbytek zákazníků znamená netečnost a nudu. (La Película)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemný, civilný filmík z Katalánska. Ono sa tu tvrdí, že je kombináciou dokumentu a fikcie, ale i napriek tomu, že postavy hrajú samých seba, tak je to film hraný. A hrajú ich dobre, ako profesionálni herci. Alebo akoby hrali samých seba, čo aj hrajú....chápete. Chýbal mi možno jasnejší záver, chápem, že tie otvorené sú strašne v móde, ale keď vidíte viacero filmov, ktoré viac menej nijako uspokojivo neskončia, tak sa necítite uspokojivo ani vy. ()

Necron 

všechny recenze uživatele

nahled do zivota obycejnych lidi (farmari, domov duchodcu), obsahujici skvele emocionalni momenty, vyzvednul bych kameru i strih. bohuzel to cele vyznelo tak nejak do prazdna - skoda, ze to nebylo dramaticky dotazene dal. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama