Reklama

Reklama

Avengers - Sjednocení

(seriál)
  • USA Marvel's Avengers Assemble
TV spot
USA, (2013–2019), 45 h 21 min (Minutáž: 21–22 min)

Předloha:

Joe Simon (komiks), Jack Kirby (komiks), Stan Lee (komiks)

Hrají:

Roger Craig Smith, Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Muta'Ali Muhammad, Ralph Garman, Clark Sarullo, Lindsay Abernathy, Kevin Michael Richardson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(126)

Obsahy(1)

Hrdinové a padouši ze světa Avengers jsou zpět.
Padouch Red Skull umírá a aby zabránil nejhoršímu, rozhodne se spojit se zabijáckým MODOKem, aby společně unesli Kapitána Ameriku. Red Skull má v plánu pro sebe tímto způsobem získat zdravé tělo, do nějž by přenesl svou mysl. Poté, co je poražen spojenými silami týmu Avengers, se mu přece jen podaří svůj problém vyřešit. Iron Manovi sebere jeho brnění a nechá Tonyho Starka umírat. Ostatní hrdinové však Starkovi seženou brnění nové a při dalším útoku Skulla opět porazí.
Red Skull má ale v záloze ďábelský plán, jak se hrdinů zbavit jednou provždy. Chce jim vzít vše, co je jim drahé a to tak, že zařídí, aby je lidé nenáviděli, protože selhali v jejich záchraně. Aby vyrovnal síly, Skull sestaví vlastní tým, tentokrát samozřejmě super padouchů, kteří mu mají pomoci hrdiny zničit. Jak tento střet dobra se zlem dopadne? (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (26)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nemluví ze mě vztek, protože Avengers Assemble nahradili vynikající Earth´s Mightiest Heroes, ale i kdybych předtím EMH nesledoval, byl bych zklamaný. Avengers Assemble samozřejmě těží z Whedonova veleúspěšného filmu, respektive přebírají filmový tým, takže tu máme jen Black Widow a jinak je to "sausage fest". Naštěstí se objevují další různé postavy, především na straně záporáků, ale nejsou často příliš dobře využity. Stejně tak některé dějové zápletky nejsou zrovna skvěle vypilovány a pokud jde o animaci, střídají se různé styly a působí to docela rušivě, rozhodně ne tak efektně, jak tvůrci zamýšleli. Pro mě zatím zklamání. 5/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako som mohol zabudnúť ohodnotiť túto skvelú síce trochu viac detinskú ale za to svojim rozmachom doslova epickú megajazdu v podaní Marvelu, kde Avengeri stretli toľko postáv, že jediné Endgame by tomu mohol konkurovať... :) Spočiatku sa mi to nepáčilo kvôli ukončeniu predchádzajúcich animovaných Avengerov, ale popravde už po pár dieloch som sa na to namotal znovu. Perfektné rozdelenie jednotlivých sérii do skvelých príbehov na pozadí, len škoda, že sa nenájde nikto, kto by otitulkoval posledné dve série. Prvé dve sú aj s dabingom, tretia s titulkami a štvrtá a piata bez titulkov a bez dabingu. Večná škoda, lebo tento seriál má fanúšikovi komixov vážne čo povedať. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem stále pěkně naštvaný, že skvělý seriál Avengers: Earth's Mightiest Heroes nahradil jiný, ale nakonec to nebylo zas tak špatné. Hlavní je, že se to krom animace nepodobá Ultimate Spider-manovi, protože ty dětinské vtípky mě štvali fakt hodně. Samozřejmě se zde najde hned několik věcí, nad kterými si člověk musí postesknout. První je ta animace. Kupodivu se mi celkem se mi i líbí (i když nedokážu posoudit, jak moc levná byla), ale na ilustraci jednotlivých postav si asi budu zvykat dýl. Děj se posunul někam úplně jinam, je zde známá parta z filmových Avengers + Falcon, ale na EMH se bohužel nenavazuje. Proč? To nám nikdo nevysvětlil, asi aby si děti zvykali na známé hrdniny, co viděli ve filmu. Doufám, že se ukážou i další postavy, protože to byla jedna z výhod předcházejícího seriálu. Jako velký fanoušek komiksu nejsem úplně potěšen, ale tu mytologii zkrátka žeru. Zatím hodnotím po prvních dvou dílech a doufám, že v červenci budu mít z tohoto seriálu lepší pocit...Zatím 62% ()

Bull2 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že je to o fous lepší než Ultimate Spiderman, ale obsahuje stejnou dětinskost. Naštěstí nemluví do kamery nebo pro sebe. Vtipy jsou hodně slabé, jasně určené pro děti a tím i osobnosti hrdinů. Ale příběhy stojí za to i proto, že ukazují Avengery, jak pracují jako tým a spoustu dalších hrdinů/padouchů. Pár dílů je nezapomenutelných a jiné by jste raději neviděli, ale celkově, překonáte-li tu dětinskost, je to dobrý seriál. Jsem rád, že jsem ho viděl. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar Avengers: EMH mě zatím moc neoslovil. Nelíbí se mi animace ani rádoby "cool hustý" efekty, kdy se rychle střídá střih za střihem, aby to vyvolalo dojem akčnosti. Bohužel kolikrát scény nedávají zrovna smysl a na kahánku má i fádní scénář. Marvel měl raději zůstat u předchozího seriálu a ne neustále pokoušet své štěstí s dalšími šílenými nápady. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (3)

  • Plakát k seriálu je dost podobný plakátu, který je k filmu Avengers (2012). Jediné rozdíly jsou ty, že na plakátu k filmu je Nick Fury a zde je místo něj Falcon. (Knowho)

Reklama

Reklama