Reklama

Reklama

Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám takový zlozvyk. Mnohem horší než je nějaké kouření. Věřím ve sportovního ducha. Nesnáším, když se podvádí." V tom si s Buldozerem rozumím. Jen nechápu, jak se dá najít sportovní duch v americkým fotbalu, kde se běžně slaví zranění soupeře. Ale dobře. Je to film, tak se podívejme na slibovanou čistou a férovou hru. Nedostavila se a to je dobře. Buldozer tak dostal šanci pobavit mě masakrem US Army a to já umím ocenit. Stejně tak mě Buldozer zaujal hrou na kytaru, zpěvem, vajíčkovým šampónem pro seržanta a originálním zavíráním dveří. A určitě bych byl spokojenější, kdyby neměl tak trapný parťáky. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jedna určitě z těch lepších komedií se samostatným Budem Spencerem v roli bývalého výtečného hráče amerického fotbalu, který za záhadných okolností přerušil svou skvělou kariéru a odešel v ústraní a živí se jako rybář. Jednoho dne se však připlete do sporu italských mladíků s americkými vojáky a stane se nově vytvořeného italského týmu, který má za úkol získat proti vojenskému týmu alespoň jeden bod. Že mezi závěrečným zápasem a začátkem filmu bude hodně fackovacích bitek, je jasné. Jejich nápaditost a choreografie je vcelku zábavná, zábavnou hudbu s chytlavými písničkami opět obstarali tradiční bratři De Angelisové, Bud má výtečnou formu a když v zápase ukáže, že se umí i parádně pohybovat, není proč tuto vtipnou komedii neocenit vysokými čísly. PS: ve srovnání s Bomberem je Buldozer o třídu lepší a zábavnější. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama