Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

sud 

všechny recenze uživatele

Stylové pokračování filmu "Policajt drábem". Bud Spencer má tentokrát za parťáka zloděje Franka (ve skutečnosti agenta FBI), kterého hraje Al Lettieri (Rudi z Peckinpahova "Útěku"). Pěstních bitek je poměrně dost a jsou i docela dlouhé a opět se veselé situace střídají se smutnými. Zkrátka celá série "policejních Specerovek" je na přibližně stejné úrovni. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer opět jako komisař Rizzo. A opět zábava jeho hodna. Vyšetřování ho tentokrát zavede až do Hong Kongu, kde svými pěstmi a proslulým kladivem udělá pořádek. Trochu tu přibylo humoru, ale jinak se to vše bere zcela vážně. Tempo se stále drží a rvačky jsou stylově klasicky proložené humorem. Spencerovka nijak nezaostává za předchozím dílem a tak zážitek a pobavení rozhodně nezklame. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Druhý díl série je slabší, než předchozí i následující díl, ale pořád podle mě lepší, než poslední (Miliónový brouk). Podle mě filmu oproti jedničce prospělo více akce - zatímco Policajt drábem se soustředil spíše na vyšetřování, tady je to od příjezdu do Hongkongu jedna nepřetržitá akční jízda. Kromě klasicky dobrého Spencera, který je tu v mimořádné formě, je tu i Al Lettieri (Sollozzo z Godfathera) jako mafián Barella. Vadila mi zápletka s tím japonským klukem, dobře, že se tomu scénáristi zase tolik nevěnovali. Musím zmínit i skvělou hudbu bratří Angelisů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řekni jí, že v tomhle městě jsou všichni lidi v klídku. Unáší se jenom cizinky. Ale ty hezký." Inspektor Rizzo mě baví a Neapol je báječná. Ovšem Asie mě trošku zklamala. S výjimkou dvoupatrovejch šalin. Ty byly hodně zajímavý. Jinak je to ovšem tradiční budspencerovka. Drobným hříšníkům se odpouští, menším padouchům se šlape na nohu a ti větší to schytají do čenichu i s razítkem na čelo. Novinkou je fackování ze zákrytu, při kterým Rizzo s námořníkem předvedli skvělou choreografii. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaciatok v Neapoli je este skoro tak dobry ako minuly diel. Sice uz pribudlo trochu humoru, ale este stale je to dostatocne seriozne pojate. Mihne sa tu aj viacero vedlajsich postaviciek z jednotky. Lenze potom sa napno rozbehne pripad, ktory je o triedu menej zaujimavy a s presunom do Azie sa film zmeni na striedanie exotickych lokacii s bitkami. Bitky uz tiez nie su tak prepracovane ako minule, ale este sa nezvrhli k jednoduchej fackovacej choreografii aku pozname z Budovych cistokrvnych komedii. Potesi aj trio namornikov, ktore sa zapoji do bitky a predvedie trochu narocnejsie kusky. Za zmienku stoji vtipna bitka Buda so sumo bojovnikom. Finalne odhalenie zloducha som sice neuhadol, ale ani ma to vzhladom na slabsie podane patranie nezaujalo. Celkovo to je po kazdej stranke slabsie ako predosly diel, ale stale je to prijemny nadpriemer. Inspektor Rizzo je Budova najzaujimavejsia postava. 6/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Postava Buda Spencera v tomto příběhu svádí vodní souboj a posléze plave do Číny. Málo kdo ví, že byl v letech 1952, 1956 a 1960 italským olympijským plavcem. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii, Maccau a Hong Kongu. (Terva)

Reklama

Reklama