Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZÁPAD JE HROZNEJ, ALE TVŮJ NEJVĚTŠÍ PROBLÉM JSI TY SÁM. POTŘEBUJEŠ ZVEDNOUT SEBEVĚDOMÍ…" /// Dost řídký! (nemyslím srací scénu. Těch dobrejch fórů…) Nebude překvapením, že k drsnýmu a depresivnímu divokýmu Západu, se ten MacFarlanův humor hodí. Stejně ,,sympaticky“ působí looser Albert a všudypřítomný umírání. Ch. Theron je šťabajzna a příběh přiměřenej. K posrání toho zase tolik není (krom dvou klobouků), ale fakt mě pobavili ty camea. Nakonec jsem asi víc spokojenej, než jsem čekal, což má na svědomí onen rozumnej příběh. Co já bych za to dal, kdyby byl víc ujetej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se naučit důslednosti. 2.) Miluju camea. (A Ch. Theron). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

MacFarlane opět dokazuje, že je filmovým gradmasterem přes humorná camea. Co mám ovšem problém pochopit je, proč se tak chytrý komediální tvůrce neustále zahazuje s přežitými fórky plnými fekálií, moči a spermatu. Ona se potom legračnímu westernu špatně hledá cílovka (zhulená kamarádská parta dvacátníků s basou piv?), když se film v jednu chvíli tváří jako inteligentní sranda, a v tu druhou pak náhle jako sled neúnosně trapných šprýmů na účet sexuálních aktivit, přičemž z té největší hollywoodské žumpy jej tahají roztomile zmatené ovce s penisy a malá velká herecká překvapení (která vám snad do vlastního zhlédnutí nikdo nevykvákne). Má to svá vtipná místa, ale je jich žalostně pomálu. P.S. Užívá si stále Giovanni Ribisi tyhle své občas vyloženě dementní role? A co tam sakra dělá Neeson? ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

McFarlane je klasickým příkladem člověka, o kterém hodně lidí řeklo, že je hodně vtipný a on pak propadl bláhové představě, že je hodně vtipné úplně, ale úplně všechno, co vypustí z úst nebo napíše na papír. No, jak to říct... Fakt není. Tenhle film by potřeboval jako sůl nějakýho nelítostnýho střihače, který by se nebál Sethovi bourat jeho bábovičky. Spousta z nich je totiž vážně polorozpadlá či postavená na úplně blbých místech... Abych to zkrátil - občas jsem se fakt bavil, na jeden funkční fór je tam ale několik kilo hlušiny. 70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ten fekální humor, který navíc musí být i se vším všudy ukazován, mě jednou zničí. A přitom mohly Všechny cesty vedou do hrobu být vážně dobrá komedie, kdyby se bez těchto zbytečností obešly. Seth MacFarlane totiž píše a hraje jako velmi sprostý a stále zábavný Woody Allen, nápadů má hodně (možná až moc) a film, který přímo voni westernovou atmosférou, svižně odsýpá. Z vedlejších postav se mi nejvíce líbili snoubenci v podání okouzlujícím způsobem vulgární Sarah Silverman a mrtvolně bledého Giovanniho Ribisiho, Charlize Theron to velmi slušelo a Liam Neeson si záporáka zahrál tak trochu podobně jako onehdy Henry Fonda v Tenkrát na Západě. I kdybyste se na film nechtěli podívat, poslechněte si alespoň skvělý soundtrack Joela McNeelyho, na němž je Goldsmithova poctivá škola vážně znát. Tři a půl. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mkfrlejn, kujón jeden, konečně překročil svůj stín a vymedvídkoval dokonalé humory. Abych zabránil dalším exotickým müslitelům v kurvení zdejšího hodnocení, vymyslel jsem jednoduchý test, který determinuje, zdalipak jste už zralí na tento typ laskavé lekrace nebo byste se měli nadále syndromaticky hihňat výhradně u romantických kokomédií s Dženyfer Anyston a opěvovat tu hnisavé, debilní taškařice Setha Rogena. Tak, zamyslete se nyní krátce nad pojmem „mastné krámy“. Pokud jste se zasekli pouze u uzenářského řetězce, pak jste nepochybně přesně tím prudérním sebestředným kokotem, za nějž vás okolí právem považuje, a nepomůže vám, ani kdybyste si na spánek přiložili všeléčivou sojku a nechali si proklovat lalok. Vy raději zůstaňte ve svém upjatém a bigotním světě a místo tohoto si raději počkejte, Až vyjde měsíc nebo jiná „duchaplná“ smaženice, při které si intelechtuálně poprskáte fiží. No a my, ostatní, co jsme se s kamennou tváří v pohodě dopracovali až k olejovité menstruaci, zapomeneme jen na okamžik, kdy Bárny nasral panu Tau do buřinky, směle si zapětkujeme a budeme příjemně naladěni z toho jemného, vytříbeného, milého, něžného a neskonale citlivého humoru, co tak rozkošně pohladí po šulínku každého nenapravitelného romancynika. A „Přilož si na to sojku“ by mělo okamžitě zlidovět. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (22)

  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • Při závěrečné přestřelce zpívá Albert (Seth MacFarlane) arabskou písničku. Ve skutečnosti se jedná o skladbu "Tarzan Boy" od zpěváka Baltimora. (Nýdnol)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama