Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný sci-fi dětský film, kde šerif Hall (Bud Spencer) potká malého mimozemšťana H7-25 (Cary Guffey), který se rád baví se svým fotonovým paprskometem. Až když šerif pochopí, že je to cizoplaneťan, tak začíná jeho úkol při jeho ochraně před armádou a kapitánem Briggsem (Raimund Harmstorf), který chce díky fotonovému dělu ovládnout zem. Z dalších postav stojí za zmínku lump Brennan (Joe Bugner), který ale v rozhodujících chvílích rozdává rány pěstí na té správné sraně, a popletený zástupce šerifa Allen (Luigi Bonos). A hlavně člověk u toho nemusí vůbec přemýšlet. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Zvlastni mix sci-fi komedie a Buda Spencera,ktereho jsem mel rad uz jako maly kluk(kdo ne?),kde neni nijak vyrazny scenar ani rezie a vlastne ani nic jineho,ale Bud je standartne dobry a s malym mimozemstanem pusobi vtipne a pohodove a o to italskym filmarum slo.Je to klasicka nostalgicka komedie 70-tych let a je potreba ji hodnotit k datu sveho vzniku.Takze mu davam 55%. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Starman, E.T. Mimozemšťan a klasické mlátička Buda Spencera v jednom? Vypadá to jako zajímavý mix neslučitelných chutí. Výsledkdem je však fádní nuda, kterou nedokáže oživit ani těch pár vyjímečně vtipných momentů a bohužel ani nostalgie a jeho umístění mezi dětské filmy. V osmdesátých letech možná u capartů fungoval, o třicet let později už to však neplatí. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Pojedeš domů? Jak se jmenuješ?" - "H-7-25." - "Taky mimozemšťan, že jo?" - "Ano." Bouchač Spencer v milé komedii o zatoulané mimozemšťanovi. Vtipná část byla ta s mluvícím koněm a pokec u generála, takže označení komedie je správné. Vytknu střih ten je v některých momentech divoký: Scéna s vojáky, když odvádí mimozemšťana do letadla nebo ta jak Spencer zapaluje papír palcem. Pokud budete dobře koukat, tak si toho hned všimnete. "Teď jsi mimozemský šerif." - "Jsem hodně mimo, ale ještě víc zemský." Nicméně mi to celkem sedlo, ale podruhé se na to, už asi nepodívám. - 70%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Samostatné filmy Terence Hilla a speciálně Buda Specera jsou ve většině případů na to samé brdo. Jenže také jsou s láskou dělané a veskrze totálně pozitivní, takže i když jde o často o naprostou hloupost, člověk se u filmu usmívá a užívá si ho. Ne jinak je na tom i tahle sluníčkem prozářená komedie o šerifovi, který ve svém městečku nalezne kluka s neobyčejnými schopnostmi a hlavně mimozemským přístrojem, který chce získat "zlotřilý" armádní velitel. Jenže na šerifa si nepřijdou a jak jinak - odnesou si pořádnou nakládačku. Ve filmu se objeví řada známých bouchačů z Budových filmů a je radost pozorovat, jak si své role a roličky užili. Jednoduchý, prostý, ale laskavý film. A obzvlášť Budovi příznivce musí potěšit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Všechny scény, kde se poprvé setkali šerif (Bud Spencer) a H7-25, se natáčely v Six Flags Over Georgia. (Jan.Kanak)
  • Film se odehrává a také byl natočen ve městě Newnan ve státě Georgia, USA. (Jan.Kanak)
  • Po úspěchu filmu E.T. Mimozemšťan (1982) a dějové podobnosti obou filmů, se tento film začal začal uvádět pod alternativním názvem „E.T. and the Sheriff“. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama