Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Film pro kluky všech věkových kategorii, ve kterém se objevuje přesně to, co divák čeká, že uvidí v béčkovém "kungfu mela" filmu. Kdo si však myslí, že to je důsledek tuposti autorů filmu, ten se mýlí, protože to je naopak záměr, o čemž svědčí i občasné "pomrkávání" na diváka. "Miyagi-san" a celá paleta bílých, zelených, modrých a fialových ninja-amatérů navíc. Zábava pro neseriózní (ne)intelektuály :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tento film se měl v originále jmenovat american Ninja & Son. Trapnost dostoupila vrcholu a to je zřejmě důvod, proč tohle navždy zůstane poslední částí Amerického ninji. Neboť je nepředstavitelné, že by kdy mohl být natočen trapnější díl. Zvláštnost? Většina herců se svým umem buď ztvrdne na jednom místě a nebo se film od filmu lepší. Bradley dokázal opak, je herecky film od filmu horší a horší. Nechce se mi věřit, že je to ten samý herec z trojky. Ještě že je to občas fakt směšné a pobaví to. Chtěl bych být synem ninji, abych se taky během dopoledne naučil všechna tajemství bojového umění a během pár vteřin se naučil řídit menší dopravní letadlo... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"MALÝ NINJA BOJOVNÍK? JSTE BLÁZEN?" Zřetelně si vzpomínám, že když jsem se před nějakými patnácti lety nacházel ve věkové skupině, pro kterou je tento film určen, byl jsem s ním nadmíru spokojen. Dnes už to pobaví jen zcela nezáměrně. Ten klučina a celkové zacílení na děcka mi nevadí, ale Bradley, který u mě hodně zabodoval CYBORG COPEM (ten zkoušku časem úspěšně přestál), je tu nesympatický, zrecyklovaný příběh nudný a akce a padouši nestojí za nic. A Rambro tu citelně chybí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Akce 1/10/// +Pat Morita (co ten tu dělá?) a David Bradley, záporáci, občas hudba -úplně nesmyslné bojové scény, vypadají naprosto amatérky a trapně/// Tak tohle bylo zoufalé a to jsem ještě ani třetí a čtvrtý díl neviděl. Možná kdyby mi bylo deset, ale takhle. A navíc ten kluk je na facku./// Celkem 25%/// ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na Amerického Ninju 5 mám dobré vzpomínky z dětství z doby kdy jsem ho žral a nahrával na VHS v dnešní době když se na to podívám tak to vypadá trapně ale ty vzpomínky zůstávají. V televizi a na dvd jsou daleko horší sračky co se vydávají za akční filmy a mají vyšší hodnocení než toto takže zas tak špatně bych to neviděl. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Rovnako ako v Karate Kidovi, aj tu sa Pat Morita (Master Tetsu) stará o bonsaje. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)

Reklama

Reklama