Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kane (Pat Morita) si ze sídla na Havaji v poklidu diriguje své zločinecké impérium. Jediný, kdo mu občas zkazí radost z ďábelských plánů, jsou dvě dotěrné vládní agentky (Dona Speir, Roberta Vasquez). Kane se je rozhodne zlikvidovat, ale smysl pro čest mu nedovolí soupeřky odstranit ze zálohy. Proto obě varuje, než vyšle celkem šest dvojic trénovaných zabijáků. (J.Connor)

(více)

Recenze (10)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Slovy klasika Jiřího Káry, doprdele co se děje? Jaktože kvalita jde s každým filmem dolů? A to jsem ještě nějaké filmy před tímto vynechal podle hodnocení. Co dělá za brikule ten Sidaris. Ženské stojí herecky za prd, Hawai je pryč a na skoro žádné wtf momenty jsem nenarazil. Na obří balóny nejsem vůbec zvědavý. Vcelku solidní dokreslující hudba a nulový pan Miyagi. Nic víc nevím. 1* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Po víkendu, kdy sjíždím dlouhý psychologický seriál, jsem musel dát nějaký mentální výplach mozku, inu sáhl jsem po devadesátkové věci od Andyho Sidarise Do or Die z roku 1991 - sexy agentky, Hawai, přestřelky, vrtulníky, motorové čluny, letadla ( v opravdu velké míře ), výbuchy, vodní skůtry - jak primitivní, ale jak účinné. Tyhle filmy jsou všechny stejné, ale tady je bonus hlavní záporák Pat Morita aka Myjagy z Karate Kid, který ze svého sídla řídí likvidaci protivných agentek spravedlnosti a v mezičase masíruje svou pravou ruku Silk v podání Carolyn Liu asiatky se silikony... to se mu asi s Danielsanem stát nemohlo. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Další Sidarisovka v řadě, tentokrát zhruba z poloviny mistrovi éry. Nechybí samozřejmě žádná z nutných propriet, ale souhlasím s Fenkem, že některé exempláře už byly skutečně extrémní. Konkrétně pak pornoherka Pandora Peaks, u níž to chirurgové tak přestřelili, že mi přišlo, že kvůli těm obřím vakům už ani nemůže pořádně chodit, natož se pak dopustit nějaké akční scény. Poměrně extrémními shledávám také dvě, byť cudné, erotické scény pana Miyagiho. Mně je vlastně Sidaris strašně sympatickej, prostě starej prasák a zároveň zastydlý dítě si bezelstně plnil svoje sny o obřích kozách a autíčkách na vysílačku a než mu to někdo (něco) zatrhl, uplynulo 20 let a 11 filmů. Zároveň ten dobrý muž plnil sny spoustě "hereček" o tom, že herečkami skutečně jsou. Přijde mi ale, že všechny ty filmy mohly být ve finále o dost zábavnější. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2024] Prostě další přírůstek do SSCU (Sidaris Silicone Cinematic Universe). Spousta převlékání, nahoty, akce, kozatic, osvalených fešáků, mega modelů letadel a neustálé cestování všemožnými dopravními prostředky. Hlavně se tam furt létá letadly, protože jedna z hereček je pilotka! To se prostě musí využít. S otrleckým simultánním dabingem naprostá pecka :D. Videoherní narativ, kdy se hrdinné agentky vypořádavají se záporáky, kteří se v centrále zla na monitoru postupně přesouvají do zóny smrti a vybuchnou, je geniální. Pokaždé křeče do bránice. GAME OVER. ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Hugh Hefner stvořil Playboy Playmates a Andy Sidaris je pak spolu se svou manželkou a synem využil k vybudování nejprsatějšího filmového universa, série trojité B. Tento pokud počítám správně již šestý film má v sobě sice nepřeberné množství létajících prostředků a záporáka s tváří senseie Miyagiho, ale zdejší slečny se ve srovnání s budoucími kolegyněmi řadí, ať už vinou boha či bázlivého plastického chirurga k těm méně obdařeným a zas tak často se nesvlékajícím. I ti nejlepší se v počátcích museli řemeslo nějak naučit a jako Sidarisuv trénink na budoucí sklizeň velkých melounů to skutečně není zas tak špatné. ()

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa v októbri 1990 na Havaji, v Louisiane a Las Vegas v hoteli Rio. (Real Tom Hardy)
  • Prvotný zámer Andyho Sidarisa bolo natočiť film kompletne na kamery IMAX. Natočilo sa niekoľko scén zo zeme a nasledovať malo niekoľko záberov zo vzduchu. Ťažké a drahé kamery boli namontované na lietadlo Cessna. Ich váha pri vzlete zapríčinila, že lietadlo prestrelilo dráhu a nevzletelo. Pilot podstúpil mnoho operácií, aby sa mohol vrátiť do normálneho života. Rozsiahle finančné škody však Sidarisa tak rozhnevali, že sa zaprisahal, aby meno pilota nebolo nikdy nikde uvedené. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama