Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Dokonalé štěstí (E109)

(epizoda)
  • Německo Ungezügelt ins Glück (více)

Obsahy(1)

Gillian hrozí vyhoštění z Anglie, a tak se musí rychle vdát. Z původně fingovaného sňatku se však stává něco víc a to ji přivádí k zásadní otázce. Mohl by být Dylan i jejím skutečným manželem?  Gillian je úspěšná mladá Američanka, která žije v Anglii a jde si tvrdě za svojí kariérou, což se nelíbí těm, které nechává za sebou. Jeden z jejich poražených soupeřů  ale na Gillian poslal cizinecký úřad a ona tak musí do dvou týdnů Anglii opustit. Gillian se ale rozhodne pro fingovaný sňatek, který jí zajistí trvalý pobyt. Gillian má tak schůzky s několika muži, kteří jsou ochotni si jí za určitou částku vzít. Gillian očekává jednoho kandidáta i u sebe v práci a tam se setkává s Dylanem. Dylan je mladý lord, který normálně žije v Africe, kde pomáhá jako doktor, ale nyní se vrátil na pár týdnů domů. Dylan během své návštěvy zjistil, že jeho matka, kterou všichni znají jako Lady Avu, je zaplavena dluhy, a tak se rozhodne požádat banku o půjčku. Právě v bance se Dylan a Gillian setkali a z pouhého omylu se stala dohoda – Dylan si vezme Gillian a ona mu za to poskytne půjčku. Dylan a Gillian se vzali ve Skotsku a Lady Ava s tím příliš nesouhlasí. Sňatek se nezdá ani protivníkovi Gillian a ona tak musí cizineckému úřadu dokázat, že svého manžela miluje. Gillian se tak na pár dnů stěhuje k Dylanovi. Gillian se tedy setkává s Lady Avou, Finem a Betsy, kteří na panství pracují a i s Mattem, což je problémový syn Betsy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Asi mám mimoriadne dobrú náladu, alebo som možno už akútne potrebovala film, pri ktorého sledovaní netreba potrápiť mozgové závity, alebo sa možno dostávam do veku, kedy sa mi soboty budú spájať s Rosamunde Pilcher (bože uchovaj!), ale mňa film fakt dobre naladil. Nevravím, že ide o nejaké veľké umenie (ehm... prečo vlastne v tejto súvislosti spomínam vôbec nejaké umenie?), ale pekne som si oddýchla, zabavila sa (čo asi nebol zámer tvorcov, vzhľadom na to, že ma rozosmiali práve momenty, ktoré mali byť dramatické) a na konci som si aj povzdychla, že načo som to pozerala... Trvám však na troch hviezdičkách. Už len za tú peknú prírodu, nekomplikovaný dej vyventilujúci mi hlavu a za peknú scenériu. Neodpustím si však poznámku, že ma VEĽMI naštvala istá nepresnosť: keď už Nemci chceli natáčať film o Angličanov, fajn; nabudúce by si však mohli uvedomiť, že v anglickom jazyku neexistuje vykanie a tykanie, okolo ktorého sa tu točilo hneď niekoľko scén... ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde souhlasím s Ivetou234. Jsou lidé,kteří mají tyto romantické filmy rádi. Kde vidíme měřítko pro hodnocení míry umění?Pro někoho jsou slátaniny a nablblý filmy, typu kdy akčňák je neprůstřelný, kam střelí zasáhne cíl, skvělé umění. Pro jiného zase hnusný a přemrštěný vtipy, jsou skvělou zábavou a řechtá se cizímu neštěstí. Také umění? Nebo plno krve, všichni zemřou brutální smrtí a za strašných muk? Je toto snad umění? Pro lidi, kteří ještě neopustili řecké arény, které vyměnili za film, taková romantika není. Prosím hodnoťte si svoje blbiny a nedávejte odpad filmům, kterým nerozumíte. Jak by jste potom snášeli fakt,že my, kterým se romantické filmy líbí, bychom začali všechen ten odpad řeckých arén hodnotit jak si zaslouží! ()

Reklama

xaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červená knihovna ve filmové podobě. Skutečně nic moc a prakticky žádné umění, ale odpad je moc příkré hodnocení. Alespoň za jednu hvězdičku ty filmy stojí. Jenom kvůli přemíře odpadu dávám nakonec dvě *. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama