Reklama

Reklama

Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (408)

Sekmen 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento film shlédl, tak si mne úplně získal. Pohodová francouzská lehce akční komedie, kde děj je na vedlejší koleji. Na hlavní koleji jede zběsilou rychlostí taxikář bez řidičáku Daniel ve svém Peugeotu 406 s neschopným policistou Emilienem za burácení hip hopu. Sympatický počin u kterého se vždy bavim. 75% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že tenhle film je nadupaná akce, plná honiček a také francouzského humoru. Takový mix četníků a Kobry 11. A tak když konečně na něj došlo jsem byl zvědav jak moc se mé představy protnou s realitou. A nebudu napínat, bylo to tak půl na půl. Kobra 11 se celkem vyplnila, protože bouraček a poletujících aut je ve filmu opravdu hromada. Bohužel mi to někdy přišlo naprosto zbytečné. Co se týče komediálnosti, tam to byla vyloženě slabota. Celé mi to přišlo jako něco pro odrostlejší děti co už ovšem i díky času a starším typům aut (která tehdy byla in) lehce vyčpívá. Koukat se na to bez újmy dá (i díky Emmě Wiklund) , ale abych hýkal nadšením a kamarádům říkal:  hele včera jsem viděl boží film! - tak to ne. Přepínám tedy 3 přepínače na palubní desce. * * * ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodový filmek, rychlá auta mám rád, a toto je přesně na můj vkus, natuněná kára jako Taxík co vozí zákazníky rychlostí 240 km/h. Děj filmu byl podle mě dobrý, nejdřív to začalo taxikářem.... Ale nakonec se z toho stal celkem akčňák, honění zločinců, střelba a záverečný plán jak je chytit, to se nakonec povedlo docela vtipným způsobem. FIim byl zábavný, akční a sem tam se objevila nějaká vtipná scéna, filmu nic nechybý a řekl bych že lépe snad asi ani nešel natočit. Zasloužených 80% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý byl toto jeden z mých nejoblíbenějších filmů , ale časy se mění . Uznávám že tento film má dost do sebe , vtipy a akci , ale na mě už to úplně nefunguje , prostě je to dobrý , ale jen dobrý , šlo to i líp . A nebo jsem si ho už jen ohrál , ale přesto si ho rád pustím , jen to už není ono . ( 15.5.14/MAC/4* z nostalgie ) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Naprosto rychlá a zábavná akční komedie o jednom zběsilém taxikáři se smolným poldou! Když Daniel opustí svůj skůtr u roznáškové služby a přesedlá do čtyř kolového taxi, posedlý rychlou jízdou a úpraveným vozem, netuší co ho bude čekat. Po svezení milé paní,sveze i jejího syna závratnou rychlostí, když pak zjistí že je to policista. Aby nepřišel o papíry a tím i svého miláčka, dohodnou se, že mu udělá službu a dopadne s ním gang červených mercedesů. Hra na kočku a myš při vysokých rychlostech se spousty zábavy může začít… ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • V scénach z prvej spoločnej jazdy ústredného dua sa v pozadí opakujú budovy, ktoré už boli prejdené. (Real Tom Hardy)
  • Pri výrobe filmu bolo použitých 110 áut. (WalterIK7)

Reklama

Reklama