Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Francois Maneri se snaží rozmotat záhadu zmizení Rachel, jedné pařížské studentky… Během pátrání zjišťuje, že o tajemném živote Rachel téměř nikdo z rodiny nic neví. Jeho vyšetřování se odvíjí od neurčitých faktů a temná skutečnost se zdá být ničivá stejně tak pro detektiva jako pro Rachel… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

petisek 

všechny recenze uživatele

Zvláštna kriminálka. Thierry Lhermitte celý film fajčí, až to človeku lezie na nervy a jeho pátranie po zmiznutej dievčine neprináša žiadne výsledky. Stále sa len motá v hruhu a vedie výsluchy, ktoré nikam nevedú. Chvíľami, som nechápal, čo sa vo filme vlastne deje a pri stupídnom zakončeni som mal chuť rozbiť televízor. Sám seba sa pýtam za čo dávam 3 hviezdičky. Možno za Marion Cotillard, ktorá sa zopárkrát vyzliekla ( a stálo to zato) a cameo Frédérica Diefenthala ako barového transvestitu. ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

François Manéri je soukromý detektiv jak má být.Rozvedený samotář, dluhy kam se podívá, kouří jednu za druhou, rád si přihne a ženský střídá častěji než spodky. Thierry Lhermitte je pro tuto roli jako stvořený. Soukromé záležitosti mi vzdáleně,především atmosférou, připomněly Parkerův Angel Heart-detektiv se "zakousne" do svého případu a je rozhodnutý dotáhnout jej do konce za každou cenu, ale místo aby postupoval vpřed, točí se v kruhu (dokonale vyjádřeno dvojí scénou na autobusové zastávce). Narozdíl od Angel Heart zde ale výsledný dojem výrazně kazí naprosto nepovedený a nedotažený závěr filmu. Mimochodem, tento snímek má na IMDB poměrně vysoké hodnocení (6,7 z 10). ()

Goodlooker odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to nejhorší, co jsem za poslední měsíce viděl. Nicloux se snažil napodobit atmosféru Finchových filmů nejen rádoby "životem zkoušeným" detektivem, ale hlavně dost zmateným dějem, spoustou nepodstatných postav a především naprosto stupidním a nelogickým zakončením, které nemá ani hlavu a ani patu. Hlavní postava, francouzské soukromé očko, které vyšetřuje případ zmizelé dívky, je jedním z nejhůře vyobrazených charakterů vůbec. Nejen, že 75% filmu prokouří, 5% prosouloží, 10% prošmíruje a zbytek stráví naprosto stupidním vyslýcháním svědků... On vlastně případ ani nevyšetří :) To byl teda zážitek... Za tu věčně nahou slečnu 5% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama