Reklama

Reklama

Mládí

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Drama debutujícího izraelského režiséra Toma Shovala je příběhem bratrů Yakiho a Shaula, kteří se rozhodnou radikálně vyřešit ekonomické problémy své rodiny. Přirozená hranice mezi synovskou oddaností a společenskou morálkou se tak ve světě násilí a manipulace beznadějně deformuje. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Velmi nezáživné, rozladěné a dějově naředěné nic. Psychologie únosce-oběť na začátku zaujme, po několika minutách ale omrzí a divákovi by se chtělo začít zívat. Ani to mu ale Shoval nedopřeje a pravidelně ho drží vzhůru zbytečnými uřvanými násilnickými mačkárnami ve spoře osvětleném sklepě. Zápletka je velmi neoriginální a dlouho očekávané rozuzlení neuspokojivě jednoduché. 3/10 [KVIFF 2013] ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dramaturgicky rozbředlý bordel, který dvě hodiny řeší něco, co by si zasloužilo tak dvacet minut mínus a dva, tři dějové zvraty do plusu. Motivace pouze nadhozené, postavy nevykreslené a v závěru nedořešené. Kdyby se cokoliv z toho, co čekáte, že by se stát podle tradičních měřítek mělo, vynadali byste tvůrcům za laciné klišé, ale zároveň by nedošlo k ohryzávání sedaček před váma. Tohle bude doufám zapomenuto dřív, než festival opustí poslední celebrita. ()

Reklama

vyhnalek 

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá černá komedie o nepodařeném únosu. Místo toho režisér zvolil dramatické vyprávění, které až do závěrečných titulků nutí diváka se ptát, jestli to má být myšleno vážně, nebo to měl být vtip... ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Napad filmu je dobrej, mel by i potencial, bohuzel nedotazenej. Dva joudove si myslej, ze ekonomicky problemy vyresej unosem. Bohuzel jsou oba strasne neschopny a podelaj co se da. Je tam moc zbytecnejch zaberu, ktery jsou mimo pribeh a nudej. Jeste to pak skonci dementne... Nudo. KVIFF 48th ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama