Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kompilace 35 videí na téma vivisekce, které jsou z let 1981 až 2009. Mnoho z těchto záběrů bylo pořízeno tajně a měly sloužit hlavně k odhalení praktik používaných v laboratořích, kde se dělají pokusy na zvířatech. (xFelix)

Recenze (2)

whack 

všechny recenze uživatele

DVD obsahuje týchto 35 náučných filmov o vivisekcii z rokov 1981 až 2009: Canada - Part of the Pain, Silver Spring Monkeys, Primates - Far From Home, Unnecessary Fuss, Getting Away with Murder, Breaking Barriers, Broken Promises, Dog Lab, Hidden Crimes, Britches, Inside Biosearch, No Gravy for the Cat, Labs Unlocked, Shamrock, Access Denied, Hillgrove Farm, Lethal Medicine, Save The Newchurch Guinea Pigs, Wasted Lives, Poisoning for Profit, Lesson on Dissection, My Mate's a Primate, Huntingdon Life Sciences, Next of Kin, Test of a Civilization, Their Future In Your Hands, Bad Medicine, Behind Closed Doors, From Mice to Men, Pound Seizure, This is Vivisection, Good Science Versus Bad Science, Outside of their Homes, Trade In Primates For Research, Save the Primates. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Takže, máte doma psíka, alebo mačiatko, či králička? Pozrite si tieto dokumenty. Neverím, že vám bude ľahostajné, čo s nimi niektorí psychopati v mene vedy robia za zatvorenými dvermi laboratórií. Testovať liečbu epilepsie na mačke? Ako sme si asi s mačkami fyziologicky podobní? Zbytočné testy, zbytočné týranie, neprávom zničené a ukončené životy, plné utrpenia. Ako by ste sa cítili, keby niekto robil niečo tak strašného tomu vášmu miláčikovi? Podporte aspoň petície, ak už nič iného, aj to je malý krôčik k lepšiemu. ()

Reklama

Reklama