Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladé dívky Andrey ze Slovenska, která se díky kamarádce rozhodne po studiích pracovat v České republice. Poté, co přijíždí do Čech, zjišťuje, že místo, které ovšem měla původně zajištěné, není, a je přesunuta na pobočku v Teplicích. Ze začátku se jí daří velmi dobře a ona si zvykne na život na vysoké noze. Po roce o práci přichází a postupem času se z ní stává prostitutka. Přechází z luxusního penzionu pro muže až na špinavou ulici, kde ji najde policie... Lékařka Vernerová léčí Andreu na psychiatrii a slaví padesátiny. Slaví s ní kromě primáře i celé oddělení. Doma pak i Vernerové rodina. Manžel ekolog Jiří, dcera Eva a její manžel Viktor, syn Jakub a otec Otakar. Postupně se také seznamujeme s matkou Vernerové, svéráznou Jiřinou. Již v prvním díle je naznačeno, že vztah Evy a Viktora není zcela v pořádku. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (21)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Jó, kurvy, to je moje, takže první díl tohohle seriálu mi svojí tématikou padl do noty, byť je tu prostředí prostituce podáno tak, jak si jej asi představuje průměrný čtenář bulváru, včetně všech možných klišé a obehraných rekvizit a místo aby vzbuzovalo odstrašující dojem, působí značně komicky a některé figury proměňují "Dívčí sen" ve vyloženou veselohru (dědek s prostatou, Bivoj atd.). Herecké obsazení je více než slušné, Petra Molnárová je určitě sympatická dívka, která nepostrádá talent, ale režie je bez diskuze slabá a celý film působí jako něco mezi televizní inscenací divadelní hry a některým ze slabších dílů "Ulice". Žádné velké ovace tenhle počin zřejmě nečekají. ()

pidla odpad!

všechny recenze uživatele

Kdykoli vidím nějaké Magnuskovo "dílo" říkám si, jak je možné, že se něco tak neuvěřitelně hrozného dostane do běžné distribuce mezi profesionální (ať už dobré nebo špatné) filmy. A teď už i do televizního vysílání. Jak je možné, že ke spolupráci získá profesionální herce? Ten člověk, který o filmu jako o řemesle (natožpak jako o umění) netuší vůbec nic, musí mít hroší kůži a hlavně nekonečnou drzost. Ale asi je schopný manažer, když na ty svoje amatérské výplody dokáže sehnat peníze a pak je i dostat do kin a televize. Mimochodem tolik čtyř a pětihvězdičkových hodnocení o jeho manažerských schopnostech taky myslím svědčí, tohle se přece zdravému a normálně myslícímu člověku nemůže líbit. ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Podle samotného velkého autora bude mít celý cyklus 13 (slovy třináct) dílů a ukáže nám osudy lidí, kteří skončili na okraji společnosti. Myslím, že jeden díl úplně stačil a tuším, že se další díly ani netočí. Jinak nekoukatelné - jedna * snad jedině za úchylácké scény z bordelu a trocha erotiky v podání důchodce Niederleho a Bivoje Krytináře. 11/2014 - nakonec tu hrůzu natočil ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

1 hvězdička pouze za to, že na rozdíl od předchozích Magnuskových počinů to není technicky tak velký hell - je vidět že minimálně za kamerou seděl svéprávný člověk. Jinak samozřejmě čirá hrůza, počínaje Magnuskovou režií, přiblblou hudbou a scénářem, konče některými parodiemi na herce - ve světle jejich výkonů jsem o to víc litoval ty skutečné herce, kteří se tomuto skvostu upsali. ()

Azrael odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co je horší jestli Magnuskova příšerná režie, jak jinak než ‘‘kvalitní‘‘ herecké výkony nebo scénář u kterého se dá jen nechápavě kroutit hlavou především rozhovory slovenské představitelky o které je první díl s Andrlovou jako lékařkou jsou trýznící proto že se snaží působit rádoby filozoficky, chápavě a intelektuálně ovšem působí přesně naopak a slečny jen kecají nesmysli.Závěrem snad jen dodat že konec těchto českých filmů je zřejmě v nedohlednu..bohužel. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V seriálu se měl objevit v roli kamioňáka Michael Hofbauer. Těsně před plánovaným natáčením však podlehl rakovině. (Fenk)

Reklama

Reklama