Reklama

Reklama

Pinocchio

  • Itálie Pinocchio (více)
Trailer 2
Itálie / Belgie / Francie / Lucembursko, 2012, 84 min (Alternativní 81 min)

Obsahy(1)

Nosatý dřevěný panáček znovu ožívá v koprodukčním animovaném příběhu. Nemá asi cenu připomínat, že hlavním hrdinou je malá dřevěná loutka, která si ze srdce přeje stát se opravdovým chlapcem. Není to ale zdaleka tak jednoduché, jak si myslí. Připomíná mu to na každém kroku i cvrček, jeho nerozlučný společník. A kdykoli Pinocchio zalže, začne mu růst nos – vždy o kousek víc a víc. (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh animáku sa nedrží pôvodneho námetu, ale horšie je, že animácia nevyzerá príliš vkusne a množstvo hudobných vložiek pôsobí rušivo. Naivita dreveného polena je síce spracovaná v pohode, ale to nestačí. ()

Zrzunda 

všechny recenze uživatele

Svěží vánek v evropském animovaném filmu. Nesmrtelný příběh bez dětských příkras a pastva pro uměnímilovné oči. Plátna Lorenza Mattottiho ožívájí v moc pěkný celek. Určitě by si toto zpracování zasloužilo více pozornosti. Hudba se mi zdála odněkud vykradená, ale tady sedí… ()

Reklama

mandlova 

všechny recenze uživatele

Nádherná, vážně nádherná animace. Úžasná poetika, krása italské krajiny a architektury je bohužel ale zabitá podivným hudebním doprovodem. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Že mě ale vzali šmahem. Na vykreslení mého poutavého příběhu o lumpačení, neúctě k seniorům (promiň, Geppetto) a zakoukání se do holky s modrýma vlasama, jsem pózoval filmařům jen pětasedmdesát minut, což krásně rychle uběhlo. A navíc mi to na plátně i slušelo .. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama