Reklama

Reklama

Vydra mezi milionáři

(TV film)
  • Velká Británie Million Dollar Otters
Velká Británie, 2011, 2x49 min

Obsahy(1)

Velké části pobřeží Kalifornie jsou divoké a nevyzpytatelné. Jsou domovem vydry mořské – šelmy obývající pobřeží Tichého oceánu od Japonska, přes Aljašku až po Kalifornii. Její domov a svět lidí odděluje mořský břeh. Není snadné zkoumat živočicha, který žije mimo náš dosah. Někdy ale zvíře překročí hranici, která nás odděluje, a umožní nám nahlédnout do svého života. Dnes vám budeme vyprávět příběh mořské vydry, která se rozhodla opustit divoké pobřeží a žít mezi milionáři. Monterey je hojně využívaný přístav.A nejen luxusních jachet. Jako domov pro volně žijící vydru si však takové prostředí představujeme jen stěží. Zdá se nám příliš rušné a docela nebezpečné, zvláště pro její právě narozené mládě. A právě rozhodnutí vydří matky vychovávat potomka v hlučném přístavu vyprovokovalo autory k natočení tohoto dokumentu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

laik_60 

všechny recenze uživatele

vďaka četedvojke som sa dozvedel, že vydrí samec je fest protivný sexoš, a so sokmi sa nepára, jednoducho ich zabije. Hnusák jeden a ešte sa aj necháva vydržiavať , keď ma niekto maškrtku, jednoducho ju musí dať "pánovi prístavu". Tomu sa povie absolútny vydrí patriarchát. Máte predstavu o milovaní keď sa samec zahryzne do nosa samičky ??? Kurnik a potom sa spolu vrtia a vrtia a vrtia vo vode. No trošku tú predstavu máaam len keby tá voda nebola tak studenaaa jeminku. :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když se vydra samoživitelka vyvaluje se svým vydrátkem na molu a zlý vydrák jim připravuje horké chvilky? Pokud ne a zajímá vás to, tak se na to mrkněte. Pro mě to tedy bylo moc dlouhé, ale rád jsem využil příležitost poválet si šunky na jachtě a přitom se ty vydří problémy daly v pohodě přežít. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Neskutečně dojemný. Je hezký vědět, že dnes ještě existují lidé, kteří si víc váží života zvířete, než své vlastní jachty za miliony. Skvělej chlap, ten Jim... Třikrát jsem se rozbrečela, asi už stárnu... ;-) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dojemný příběh matky vydry, která porodila a vychovávala svou dcerku na molu uprostřed milionářských jachet. Oběma štěstí v životě přálo pouhé čtyři měsíce, pak nastala zásadní změna ... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama