Reklama

Reklama

From Darkness

  • Irsko Cartoon Saloon
Krátkometrážní / Poetický / Fantasy
Irsko, 2002, 9 min

Režie:

Nora Twomey

Obsahy(1)

Rybáře může čekat na moři mnohé překvapení, jen zřídka však v podobě úlovku ženské kostry. Snaha zbavit se nečekané souputnice je marná a muž v sobě objeví soucit vůči té, která kdysi utonula. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (9)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rybář místo ryby vyloví kostru ženy. Vyděsí se, prchá domů, ale kostra je mu nablízku. Příjemně tajemné, s kostrou v patách strašidelné. Ale když jsem čekal, co bude dál, přišel konec. Poněkud nedotažené, škoda... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo ale tá kostra ma nadchla najviac... ako krásne to bolo hej... a aj hudba bola pekná... ale tá polorozložená kostra bola proste mega taká tajomná a úžasne nakreslená. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená nekrofilní bajka s jednoduchou animací, atmosférickou hudbou a hororově-romantickou zápletkou. Konečně jsem pochopila, proč chodí chlapi na ryby... Já myslela, že chtějí mít od ženských pokoj, ale mohlo by to být i naopak! 80% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Příjemná, lehce stravitelná jednohubka s krásnou animací a nevtíravou hudbou, kterážto má příjemnou, takřka romantickou atmosféru. Nevím jak zdá se ostatní, ale já bych se zdržel slov o nekrofilii, neb za prvé je to blbost, za druhé když už, tak nekromancie ((o=´ a za třetí, je to o úctě ku smrti a ku životu, nikoli o laciné romantice, která hory přenáší ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama