Reklama

Reklama

Before Dawn

VOD (1)

Obsahy(1)

V zájmu záchrany chátrajícího vztahu se Alex a Meg vydávají na výlet do opušťené oblasti ve Velké Británii. Jsou však vyrušeni oživlými mrtvolami a záchrana manželství se tak velice rychle mění v boj o holý život. (cardinals)

Recenze (2)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těch běhajících mrtvol je v posledních deseti letech zkrátka už moc. Mně osobně se přejedly hodně rychle, obzvlášť když je to stále dokola to samý. Není pak divu, že člověk neocení ani takovouhle nízkorozpočtovku, která by se nedala označit za vyloženě špatnou. Naopak, v první půlce vykouzlí místy slušnou atmosféru, ke konci už je to dokonce vyloženě bezútěšné. Bohužel, snímek má velký ALE, a tím je ta odporně třesoucí se kamera, která hlavně při akčních pasážích způsobuje bolehlav a likviduje divákovu orientaci (v dění, ne tu sexuální). Přitom krajinu anglického venkova zabírá krásně. Fandové rychlých zombie ale film třeba ohodnotí líp. (4/10) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podobne ako som sa včera sťažoval pri "Dark Feed", že nemocničné horory sú značne opotrebované a chcelo by to niečo viac, tak sa môžem sťažovať pri "Before Dawn", že zombie nezávisláky by mali buď pritlačiť na pílu, alebo vyhútať trošku invencie, keďže to miestami pôsobí fakt ako cez kopírák. V tomto prípade tu máme ústrednú dvojicu, ktorá sa snaží zachrániť svoj chátrajúci vzťah tým, že sa vyberú na výlet do odľahlej anglickej oblasti, kde im však romantiku narušia zombíci. Takže nastáva trochu nudný boj o prežitie v interiéroch a sympatické naháňačky v audiovizuálne lahodných exteriéroch, atmosféra je občas veľmi slušná, občas nulová a striedajú sa momenty tichého napätia, divokého útoku, ale aj zdĺhavej nudy. Zombie vyzerajú v pohode a celkovo by to vlastne ušlo, no v niektorých úsekoch to na môj vkus až príliš stagnuje a navyše ma nezaujali ani ľudské postavy a ich príbeh. ()

Reklama

Reklama