Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Gilberta v přechodu a Thomase na rozcestí, kdy volí mezi svou životní láskou a životním snem, je chvílemi zábavné, chvílemi zase čirá zoufalost. Snímek určitě neurazí, ale žádná bomba to taky není. Musíte se připravit na několik trapných scén a vtípků, které naštěstí dříve nebo později přebije povedenější scéna. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z francouzské dílny, tak mě to velice překvapilo. Opravdu povedená komedie s mnoha vtipnými situacemi a hláškami (i když občas trochu nucenými - menší mínus) a nějakou tou životní filosofií. Přece jenom, když člověk zestárne, proč by si taky nemohl užívat trochu více života, než nudným stereotypem. Ke konci jsem čekal spíše něco ohraně nudného a zoufalého, ale celkem mě to překvapilo svou originálností a nejlepší scénou z filmu v podobě onoho mezinárodního summitu. Jediný co tomu ubírá je občasná přemrštěnost v některých situacích (ta zpěvačka nebo ten soused aj.). ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak přitažené za vlasy s Iggy Poppem a vůbec tou hudební záležitostí, líbilo by se mi to víc. Ale některé ty vtípky mě dostaly (tlumočnický zážitek ze summitu s Irákem, otevírající se dveře od sprchy apod.). Trochu mě ale mrzí, že Les Gamins jsou dost podobní americkým komediím, odkud tfilm zřejmě hodně čerpá (pojď, seznámím tě s Fuckerovými nebo písnička pro milovanou zpívaná podivnou teen zpěvačkou apod.). Je to taková sázka na jistotu, řekla bych, a proto (alespoň u mě to tak je) tato komedie zůstává šedou myškou, kterou po pár týdnech zapomenu. Mnohem víc mi sedí na první pohled ne tak komediální snímky typu První den zbytku tvého života, který považuju za zatím vrchol francouzského omediálního žánru posledního desetiletí (to a K(l)amače srdcí). Mimochodem chování Loly a její matky mě taky dost zklamalo. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl zatím možnost vidět film jenom v dabingu, ale už se těším, až se podívám v originále - několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, i když komedie století to rozhodně nebyla. Líbila se mi parodie hudebního byznysu s úplně vypatlaným "kreativním ředitelem", ale místy to bylo už moc :) Nicméně dětinskost byla skvělá, doufám, že u titulkované verze vyzní některé vtípky lépe. 70% ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama