Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (254)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne nenáročná záležitosť. Nedosahuje čaro jednotky, ale je v mnohom omnoho lepšia ako hlúpa dvojka. Levy je dobrý režisér. Bohužiaľ niekedy scenár nepustí a v tomto prípade je príliš priamočiary a bez toho skutočne magického( čo robilo jednotku takou pútavou), na druhú stranu je tu parádny praveký Stillerov dvojník, ktorý si kradne všetky scény pre seba. Rovnako Ricky Gervais a v neposlednom rade štek Alice Eve a Hugh Jackmana. Silvestri bez výraznejších zakopnutí aj keď už len variuje samého seba. V podstate som spokojný a na jedno pozretie dostačujúce. Je to ale rozhodne film, ktorému bude ďalšie pozretie len ubližovať. Zatiaľ sa ale na chvíľu budem tváriť, že som stále to dieťa čo má rado dinosaurov a históriu. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se na tento film netěšil po těch trailerech co jsem viděl. Celé to vypadalo jako digitální bordel bez hlavy a paty(s tím digitálním bordelem jsem měl nakonec pravdu) a nudnou zápletkou. A světe div se, třetí díl Noci v Muzeu není vůbec špatný. Je to tak na úrovni dvojky, kterou já osobně považuji za příjemný oddychový film. Trojka ve směs nepřichází s ničím novým, jen je to typický třetí závěrečný díl, kdy se všichni loučí a hraje se na nostalgickou strunu. A ono to funguje. Sice to místy kazí trochu infantilní humor , ale co. Akce se povedla, triky nejsou nejhorší, staré postavy jsou pořád fajn(Wilson s Cooganem si to nehorázně dávají) a ty nové nic nezkazí. Je to zábavné a uteče to dost rychle a ke všemu je tam výborné cameo Hugh Jackmana a Alice Eve. Noc v muzeu: Tajemství hrobky není nejlepší rodinný film, ale když od něho nic nečekáte, tak dokáže hodně mile překvapit. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Další muzejní noc vsadila jak na své osvědčené hrdiny, tak i na zbrusu nové postavičky - a pokusila se pro ně vynajít i zbrusu novou zápletku ... v rámci osvědčeného schématu. Jenomže ... popravdě ... jakoby nedokázala udržet pohromadě myšlenky, takže jí nakonec zůstane jen základní dějová linka - jakoby širší záběr díky své roztěkanosti už nezvládla. Ale možná jí prostě jen došly nápady - a vnější známky tohoto stavu jsou podobné jako u její starší sestřičky s pořadovým číslem 2. Ovšem ve výsledku je nejmladší se sourozenců o poznání neduživější, neboť jeho skopičiny nijak zvlášť nepobaví. Závěr je pak - z mého pohledu - poněkud neuspokojivý až tristní, což taky není zrovna pozitivní zjištění. V podstatě není co vyzdvihnout, zůstává jen lehce zapomenutelný dvouhvězdičkový podprůměr. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Nezklamalo. Povedené pokračování této kdysi nápady sršící taškařice. Ty nápady jsou ovšem tentokrát kámen úrazu. Je jich totiž sakramentsky málo. Na co celá cesta do Londýna? Vždyť tam mohla být taková kupa nových, zajímavých postav! Přece nejsou v US takoví idioti, aby nepochopili pár postav mimo jejich teritorium. Lancelot je hodně málo. To mě tam přímo nasralo. Jinak je to zase takové, příjemné, hravé a scéna s Hugh Jackmanem je naprosto boží. No co se dá dělat. Ale i tak příjemná zábava. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině se školou. Tenhle film jsem odsuzovala tak nějak od začátku a hodně za to může dvojka, která teda byla nic moc a s třetími díly v sérii mám tak nějak už špatný zkušenosti. A ono ejhle, prlajs. Možná dost za to může ta atmosféra kina, ale já jsem se nefalšovaně smála, nahlas smála. Příběh je jednoduchý, odsýpá to, ale že stačí na obnovení desky jenom jedno měsíční světlo.. No mohli si s tím pohrát trošku víc ;) Co chybělo v příběhu, ale nahradil humor. Malý Dexter byl prostě naprosto úžasný a ke konci extra roztomilý (já chci taky pusu!). Malý Říman a kovboj opět legendární dvojka a ze začátku celkem nesympatický neandrtálec podobný Stillerovi časem taky začal fungovat. Hlavně když došlo na spojení hlídačky a jeho. Mám asi novou oblíbenou lovestory. :D Došlo i na smutné chvilky, ale neni to žádnej velkej doják, kterej by Vám utrhl srdce. A potěšila scéna s Hughem Jackmanam. Abych to shrnula, celý film byl příjemné překvapení. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama