Reklama

Reklama

Sněženka a Růženka

(TV film)
  • Německo Schneeweißchen und Rosenrot (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sněženka a Růženka žijí se svou matkou v domě, který střeží dva keře růží. Květiny mají ostré trny, které obyvatele domu chrání před vetřelci, zvláště před zlými trpaslíky... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

Málem sem zdechl, pak jsem se posral, pak jsem zase zdechl a pak poblil a posral... Tenhle film je neuvěřitelně debilní hitlerjugen hajzl, na který se nedá dívat ani po 30 gambáčích. Měl jsem chuť vzít savo a nalejt si ho do očí. Raději bych si něchal uhryznou koule nasraným tygrem, než abych to znovu viděl. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Představovala jsem si trpaslíky docela jinak.. Trošku menší určitě.." - "Můžu za to, že si můj tatík trpaslík namluvil obryni ??" ;) Dostat ten nesmírně hravý a (sebe)parodický scénář Maria Giordana, který má na svědomí třeba výborný Hirschbiegelův Experiment, někdo jiný než tragický Sebastian Grobler, nejspíš by Sněženka a Růženka neplatila za tak obludně pitvořivý, žánrově zmatený a ve všech těch Bejnarowiczových obrazech kýčovitý patvar, jakých Němci za rok vypotí víc než Zdeněk Troška za tři životy.. Ale přiznám, že kvůli nádherné Sonje Gerhardt alias Sněžence bych tuhle pohádkovou lobotomii snad i podstoupil znovu..;) Ne, ani kvůli ní už nikdy víc !! ()

Reklama

Erizu 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku si to za toho "medvěda" snad i zaslouží. Při scéně, kdy "medvěd" uraženě couvá pryč od chatrče jsem si málem smíchy ucvrnkla. Slovy mé spolubydlící: "I ten medvěd z Jak se budí princezny vypadal věrohodněji." Ale jinak mohu s klidem prohlásit, že i ta nejhorší česká pohádka je lepší než tohle. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Ale celkem jo. Je to německé a pitomé, ale byly tam celkem fajn momenty, šprtajzlík byl místama dobrej, byla to teda spíš komedie, ale taková no...německá, no. Nicméně ten konec, to Růženčino loučení bez jediného slova, to mi až navlhly oči. Ty pohledy říkaly všechno a do nejhlubší hloubky. Víc, než se slovama dá říct a já takovouhle výmluvnou řeč očí už dlouho nikde neviděla...takže dám třil, ať nežeru. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Pohádky bratří Grimů jsou vlastně takové malé horůrky, to jen my Češi jsme si zvykli točit pohádky jako komedie. V tom je zásadní problém u německých pohádek - na nás jsou příliš vážné. Ale není to nedostatek humoru, co by mi překáželo. Pokud někdo pojme pohádku jako drama, čekám napětí, gradaci, posun v ději. Tohle napětí mi tam chybělo, jinak to bylo jako každá jiná německá pohádka. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama