Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (více)
Trailer 1

Film předchází událostem původního snímku Texaský masakr motorovou pilou (1974) a přiblíží nám zrod legendárního masového vraha, známého jako Leatherface (Kožená tvář). Dospívající Leatherface uteče z psychiatrické léčebny spolu se třemi dalšími pacienty a unese mladou zdravotní sestru. Na stopě je jim však muž zákona toužící po pomstě. (Spidey3)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (203)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jak známý zabiják ke své zálibě přišel. Maník s motorovkou se vrací, aby nám odvyprávěl svůj příběh. Nechybí kupa povedené brutality, hromada mrtvých a zvuk motorové pily. Jedná se tak o další nadprůměrný přírůstek do hororové frančízy, která odstartovala hororové orgie. Jako nejmladší bratříček ostudu určitě nedělá. Pro fanouška hororu jasná povinnost. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Osvědčený úchylný Kožoxicht před kamerou, osvědčený úchylný páreček žabožroutů za kamerou, tak co se v nových trampotách nejslavnějšího lidorubce posralo, že je z toho nakonec jen slabá, téměř nebrutální a skoro neúchylná vidlácká slátanina o tom, kterak sympaťák z polepšovny k motorovce přišel? Tak především se posrala produkce, když scénáristicky svěřila osvědčenou makabrózní klasiku do rukou nějakého nezdravě ambiciózního pyjonýra (ne, není tam chyba), co má za sebou pouhopouhé dva semidebilní kraťasy a patrně tak semestr psychologie, a ten uplácal místo dalšího řádně krvavého, obskurního a tísnivého Texaského řetězopílení přiblblý a anemický Texaský útěk z pasťáku, kombinovaný se sondou do duše narušeného pubescenta, kterou mu tam patrně zaváděli přes prdel. A to divák, usedající k televizi v řeznické zástěře, s kombinačkama, vrtačkou, letlampou, sekáčkem a loskokošným koťátkem na klíně v očekávání důstojného vzrušujícího pokračování, rozhodně vidět nechtěl. Nene! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Podle mě si to tu pětku zaslouží jo našel bych tam maličkosti jako vlasy totálně od krve a za několik sekund jako nové u slečny, ale to jsou ty maličkosti příběh, super mohl být víc roztažený ale budiž, herci spokojenost prostředí filmu taky a to nejlepší pořádná dávka krve a brutality to se mi hodně líbilo a tady to samozřejmě musí být je jen škoda že těch části je tolik co se vzájemně přeskakují že by to chtělo už jet po sobě či uplný restart. Nechutný bylo kravská hlava na chlapcovy fuj. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně se vynořil lepší horror z těch letošních sraček. Masakr s motorovou pilou ale nikdy nezklame. Dobré herecké výkony, napětí (film jsem sledoval po půnoci, takže prima atmoška), a rozbití hlavy o kámen, byla třešnička na dortu :-) Nějak jsem nepochopil, jaký je rozdíl mezi normální a UNCENSORED +18 verzí, když obě měří 01:24? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kvituji zejména skvělou míru nepředvídatelnosti a solidní gore. Co se komu kde stane, kdo koho a jak oddělá a vlastně i kdo je kdo,v tom nový Leatherface dokáže řádně překvapit. Nešetří ani brutalitou a nechutností, zakusování do kamene, ustřelování hlav, soulož nad mrtvolou a další podobné dortíčky pro krvechtivé dětičky. Všechno je ale strašlivě prvoplánové, účelové a zcela se to míjí účinkem. Dal bych dvě, ovšem za nádherně "zprzněnou" scénu z Pulp Fiction s Pumpkinem a Honey Bunny o jednu zvedám. P. S. S původním snímkem už se tohle nedá vůbec spojovat. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (8)

  • Světová premiéra se konala 25. srpna 2017 na FrightFestu v Londýně. (ČSFD)

Reklama

Reklama