Reklama

Reklama

Rodinný víkend

Trailer

Šestnáctiletá Emily už má po krk toho, jak ji její egocentrická rodina neustále přehlíží. A tak se rozhodne vzít věci do vlastních rukou. S pomocí svých sourozenců zajme rodiče jako rukojmí a pokusí se doma nastolit pořádek. Když její rodiče propásnou další důležitou událost, šestnáctiletá Emily má všeho až po krk a usoudí, že jejich vztah zoufale potřebuje vzpružit. Rozhodne se vzít věci do vlastních rukou, omámí matku i otce léky, připoutá je k židli a v rámci "rodinného víkendu" se pokusí o jejich převýchovu. Emily i její tři sourozenci si stěžují, že se cítí naprosto přehlíženi a jejich vysoce výkonná matka i roztěkaný otec-umělec si pomalu začínají uvědomovat, jak svým sebestředným chováním zničili šťastný domov, který se jim kdysi podařilo vybudovat. (HBO Europe)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (34)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

vlastně se jedná o slaboduchou ptákovinu, přesto je to tak příjemně ujeté, že se tomu na mnoha místech musím smát. Například když se Emily porozhlédne po členech své rodiny nebo tančící Ricky. Sice závěr, kdy filmem prosvítá snaha docílit jistého poučení, už trochu ztrácí na zábavnosti a přesto, že děj nemá logiku, s chutí jsem se na film podíval a dobře se pobavil. 70% ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Herecky nejlepší hlavní představitelka a na krk jí šlape Joey King, obě skvělé. Film je pro mě na pomezí 3 a 4 hvězd. Jako komedie nic zvláštního, jako drama nijak výjimečné, ale dohromady to nějak funguje. Nejdůležitější je asi poslání a myšlenka filmu, hezky se na to koukalo, nenudil jsem se. Na nenáročné pokoukání doporučuji. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Taková "povedená" rodinka, každý je svým způsobem docela ujetý. Family Weekend je svým způsobem originální zábavná komedie. Divák místy pocítí i emoce a pokud stejně jako já nemá dokonalou rodinu, tak mu film sedne od začátku. Určitě by mnoho z nás chtělo udělat to, co udělala Emily. Ze všeho nejvíce však musím vyzdvihnout herecký výkon mladé Joey King, která svými gesty a scény bavila, určitě v sobě má herecký talent a v budoucnosti o sobě dá ještě vědět. Jsem s touto komedií nadmíru spokojený, na takové odpolední odreagování a pobavení parádní film .. 7/10 = 78% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hloupý, nebo špatný film. Naopak je to zábavná, milá, vtipná komedie.. Rodina je celkem atypická (no možná v americe normální), ale Emily dojde trpělivost a snaží se dát rodinu zpátky dohromady. Spousta zajímavých a vtipných gagů - jen by mě zajímalo, co to je proboha za blbost, soutěž ve skákání přeš švihadlo?!...70% ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem horší, takže jsem velmi mile překvapená. Potěšilo mě, že to bylo všechno docela uvěřitelné. Už jsem se bála, že to skončí stoprocentním happyendem, což se ale nestalo a to je u mě bodík navíc. Líbilo se mi, že každý tu byl svým originálním způsobem ujetý, protože, přiznejme si to, kdo z nás je úplně normální? Každý máme něco. Nebo aspoň doufám, že v tom nejsem sama. Joey King byla fantastická, asi se na ni začnu trošku zaměřovat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Olesyn Rulin bola v čase natáčania filmu o osem rokov staršia ako jej postava 16-ročnej Emily. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama