Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(9)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (28)

venalce 

všechny recenze uživatele

Seriál o zombie jako analogie rasové problematiky? A proč ne, když je to velice, ale opravdu velice působivé. Pár epizod (možná jen dějových linek) je slabších, pár postav vás bude otravovat, ale jako celek to funguje výborně. Ono začlenit se jako vyléčené zombie do přeživší společnosti je prostě problém, zvlášť když si ti lidé pamatují, jak jste se pokoušeli sežrat, nehledě na to, že tu koluje pochybná droga od ještě pochybnějšího "vůdce" zombíků, šíří se fámy o druhém povstání a ta nová poslankyně má opravdu zajímavé názory na to, co by se mělo s novou skupinou obyvatelstva dělat (a "kupodivu" to zavání nucenými pracemi a ztrátou všech práv). ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

In The Flesh je vyjimečný seriál. Pokud jste fandové zombie filmů a seriálů, možná ale budete zklamaní, protože akci tu moc nenajdete. Když si přečtete obsah seriálu, můžete zvednout oči v sloup, ale právě hlavní premisa je skvělým prostředím pro vyobrazení reálných problémů. ITF totiž spíše zobrazuje témata, jako jsou deprese, sebevražda, PTSD nebo (a to naprosto nenuceně) i homosexualita. A zobrazuje je zatraceně dobře. A stejně jako v životě, ani tady není nic černobílé. To vše je podbarvené nádherným soundtrackem, kterému vévodí Keaton Henson. Ač je In The Flesh prezentován jako seriál o zombiecích, už dlouho jsem neviděla tak krásně a přesně zobrazené lidství. Moc na mě taky zapůsobil Kieren, o kterém autor seriálu napsal: "He's not gay but he's not straight. He's more in love with a person than the gender." A to je něco, co vidím poprvé a jsem za to neuvěřitelně ráda. Natočeno s citem, nádherný poetický soundtrack, perfektní hlavní představitel. PS: Momentálně se bojuje o 3. řadu. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Sociální zombie drama neboli zombie příběh naruby, kde svině jsou ti živí. První díl se nadechl k impozantní podívané, škoda, že s ním následné dva nestačí držet krok. Přesto jde o osvěžující dílo, jež konečně trochu rehabilituje pověst nemrtvých, kteří nám fanouškům přinesli (nebo přineslY, když rod mužský ŽIVOTNÝ na ně vlastně nelze aplikovat?) tolik zvrácené radosti. 65 - 80% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Třídílná britská minisérie o tom, že i když se vás podaří vyléčit ze zombíka, tak to stále nebudete mít na světě jednoduché a budete se muset snažit, aby vás společnost i ve vašem krapet nemrtvém stavu přijala. 7/10 Druhá série už má 6 epizod, ale pomalu mne to přestávalo bavit se na to dívat. Seriál ani není ukončený, ale pro třetí sérii už obnoven nebyl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tématicky podobné jako španělsko-kanadské Retornado. I tady se podaří najít lék, který vrací zombie do normálního života a i tady jsou skupiny lidí, kterým nejdou návraty ex-nemrtvých pod nos. V tomto případě jsou to příslušníci milicí, bojujících proti zombie, které ponouká fanatický kněz. A nakonec podobně jako v Retornadu zde není kladen důraz na akční stránku věci, ale spíše na sociální podtext. V případě In The Flesh je vše okořeněno ještě rodinným dramatem. Fandové klasických zombie nářezů si na své asi nepřijdou, ale já se bavil výtečně. 80% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Začiatkom roku 2015 zamietla televízna spoločnosť BBC natáčanie 3. série. Dôvodom bol znižujúci sa rozpočet za posledný rok. (ČSFD)

Reklama

Reklama