Reklama

Reklama

Recenze (6)

iolaos 

všechny recenze uživatele

Špek-ta-kulárníí oddechový polohorror klasifikace třídy "C" pro vychlastance.. atmosférou připomíná osmdesáté roky mentálních laboratoří studia Troma. Je tady všechno - mizerný rozpočet, bujarý silikon, odťaté gumové končetiny, pár úsměvných momentek a ani štipíček hereckého umu. Ukázkový případ vyvražďovačky, která má něco v sobě a neumím přesně říci co.. milovníci filmového umění ale z toho asi pojdou.. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ještě než si to prezident Lincoln rozdal s upíry či zombíky, využilo jeho ksicht v podobě masky jedno tupé hovado v amatérském slasheru, neboť na jeho vlastní ksicht se beztak ani jeho vlastní matka bez dávivého reflexu podívat nemohla... Magor, který nedokáže rozdýchat, že by se vítězem bezvýznamných školních voleb mohl stát někdo jiný, než jeho favorit/ka, s maskou na ksichtu a sekerou v ruce kosí školní kandidáty jednoho po druhém... Nic víc, nic míň... Docela nezajímavý slasher, se slabou atmosférou, několika ne příliš krvavými vraždami, lehce vybočuje právě jen docela parádní maskou Lincolna... A co si budeme nalhávat, na dobrý slasher je do docela málo... Pro fanoušky žánru asi povinnost, ostatní by si měli sakra rozmyslet, zda se tomuto kusu raději nevyhnout... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

"Prezidentský" slasher, na který jsem si brousil zuby poslední tři roky a přesto já debil nezaznamenal, že jde o fanouškovský amatérský počin. A v rámci toho vůbec není špatný, ale já už prostě s tímto typem hororů nemám absolutně žádnou trpělivost a nejsou nic než ztráta času. Oddíval jsem to čistě jen z pocitu povinnosti a jediné, co chválím, je vrah s maskou Lincolna - což byl ostatně ten hlavní a jediný tahák. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Lincoln fičí už tretí krát. Po tejto fraške dúfam, že dofičí. Uź by Mu mali dať pokoj. Aj tá úbohá hviezda vyhasína , aj keď je kôli Lincolnovi. Dúfam, že sa budú obúvať, alebo aspoň zaseknú meno aj iného politika. Len vtedy príde ozajstný cirkus. (námety Mi už napadajú) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodový slasher, ktorému sa po niekoľkých rokoch konečne uráčilo releasu. Študenti Lincolnovej strednej majú práve obdobie školských volieb, keď sa objaví maniak v prestrojení za Abrahama Lincolna a začne ich postupne likvidovať. Štýlovo film pôsobí ako chytľavé slashery 80. rokov, má znesiteľné obsadenie, dobrý spád aj spracovanie, fajn hudbu, trochu osviežujúceho humoru a nechýbajú ani vydarené vraždy, takže ja som spokojný. ()

Zajímavosti (4)

  • Původně byl tento film koncipován jako 30. minutový segment povídkového filmu. (hladass)
  • Všichni zúčastnění pracovali na filmu zadarmo. (hladass)
  • Mnohé z postav byl pojmenovány po kandidátech na prezidenta USA z roku 2008. (hladass)

Reklama

Reklama