Reklama

Reklama

Tričko - geniální vynález

(TV film)
  • Francie T-Shirt Stories

Obsahy(1)

Není snad jiného kousku oblečení, který by byl zároveň naprosto nadčasovým a zároveň tolik podléhal trendům. Pouhopouhé tričko, anglicky zvané podle svého tvaru „T-shirt“. Někdo ho prostě používá, jiný sbírá, další jím dává najevo celému světu svůj postoj či vášeň. V dnešním dokumentu se seznámíme s mnoha lidmi, kteří tomuto fenoménu zasvětili svůj život, a samozřejmě uvidíme úžasné poklady jejich sbírek a dozvíme se mnohdy fascinující a neuvěřitelné příběhy slavných triček. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

dwyane 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu zajímavý dokument, fakt...a dost. Na druhou stranu se ale pořád jedná o tričko a proč z něj a okolo něj dělat takový humbuk? Jednoduše proto, že je dokument zasazen do USA, kde jak každý malý dítě ví, je možný všechno. Na všem lze neskutečně vydělat, všechno jde neskutečně zažalovat- a následně vydělat a i sebevíc výstřední magor s nesmyslným nápadem může pohádkově zbohatnout a zařadit se mezi ,umělce´..nebo tak nějak. Tak na mě ten dokument působí. (ale zajímavostí je v něm opravdu dost, proto doporučuji) ()

Reklama

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nemyslel, že to kdy řeknu, ale i o tričku se dá natočit docela zajímavý dokument, který člověku něco sdělí. Pravda, někdy se zdá, že dokument spíše zabíhá v tématice spíše do povahy lidí, kteří jsou tričky přímo posedlí, ale i tak to není špatné. Rozhodně nevím o žádném jiném dokumentu, který by si vzal na paškál zrovna trička. Za mě tři hvězdičky hlavně kvůli tomu, že se občas dokument schyluje k bulvárnosti. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hmm, Američani, kteří chtějí být cool, nosí trička. Neskonale překvapivá informace, kterou nám tvůrci sdělují hodinu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama