Reklama

Reklama

Autumn Blood - Das Ende der Unschuld

  • USA Autumn Blood
Trailer

Obsahy(1)

Dej filmu je zasadený do nádhernej a divokej prírody uprostred skalistých hôr, kde na farme žijú dve siroty. Staršia sestra musí čeliť násilnostiam miestnych usadlíkov a popritom viesť domácnosť a starať sa o mladšieho brata po tom, čo im zomrela matka, ktorú v najväčšom utajení sami pochovali. Avšak najťažšou skúškou pre dospievajúce dievča bude zabrániť miestnym zvrhlíkom, bažiacim po krvi, vzájomnému a násilnému rozdeleniu súrodencov. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Spousta komentářů se zde opírá o holý fakt, že film svojí první hodinou opravdu neskutečně nudí. A je to pravda, nudí s velkým "N"! Ale kdo to přežije, tak se dočká celkem zajímavého finále (i když hodně předvídatelného). Nicméně krajina dodává tomuto snímku veliké plus, jinak bych ho poslal do kytek po prvních 20 minutách. A ani herci se moc nenadřeli s učením textů :-) 35% ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Dost povrchní film, dbající především na opravdu nádherné exteriéry a krásnou Sophie Lowe. Zbytek je těžce nevyrovnaný a občasný detail na padající list z utíkání po lese zábavu neudělá. Vysloveně mi vadila kamera, kde jednou máme profi průlety údolími a soutěskami, ale záběr na klidnou vodní hladinu je natáčen s kamerou položenou na zapnuté ždímačce. Při sledování jsem měl strašnou chuť se zvednou a jít do lesa (kterej tady nemám), protože je to jednak vizuálně silná reklama na les a jednak je v lese větší zábava, než u tohoto filmu. ()

Reklama

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance.Téměř němé, zpočátku poetické drama, později thriller, z prostředí krásné alpské přírody, kterou film maximálně využívá. Možná až zneužívá. Autumn Blood nejvíce vyčítám absenci hloubky děje, až povrchnost, jak zde uvádí také jeden z uživatelů. Příběh o dívce a chlapci a jejich pronásledovatelích má sice ještě další aspekt, přesto je námět zcela triviální a v tomto směru si zaslouží ještě nižší hodnocení. Vyzdvihuji kameru i hudbu, jakož i dialogový minimalismus. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

ty pyčo... no aby som ja pol hodinu pozeral na to, ako sopliak a pubertálna kikina pobehujú po lúke, doja kravy, rúbu drevo a jediný monológ za túto pol hodinu je prostredníctvom kostolného pedofila, to by mi to muselo dobre jebať. Možno sa tam nakoniec aj niečo začne diať... videl som tam aj nejaké znásilnenie, ale pozerať 100 minútový film, kde sa 10 minút dačo deje a 90 sa pobehuje po lúke, pozerať nebudem... čo som kurva Lars ? ()

Romario 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit zdejším extrémně nízkým hodnocením 35% (po přečtení několika komentářů si nedělám iluze o filmovém vkusu jejich autorů) a vyplatilo se. Odměnou mi bylo skvěle zahrané, uvěřitelné drama s minimalistickými dialogy, zasazené do nádherné přírody Alp. To vše podtrhává skvělá kamera. Jak tu mohou někomu chybět dialogy, když herci hrají a film vypráví obrazem? Osobně bych ještě pár dialogů vynechal, neb děj byl srozumitelný i bez nich. Markuse Blundera si ohlídám, na režijní celovečerní prvotinu skvělé. Jinak z mého pohledu asi nejpodhodnocenější film na čsfd. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Peter Stormare a Gustaf Skarsgård jsou ve skutečnosti kmotr a kmotřenec. (Barghest)

Reklama

Reklama