Reklama

Reklama

Milo

(festivalový název)
  • USA Bad Milo! (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Udržet na uzdě potlačované emoce je někdy obtížné, zvláště v situaci, když se zhmotnily v ošklivém rektálním démonovi sídlícím ve vašem trávicím traktu. Přesně to se stalo Duncanovi, věčně zakřiknutému řadovému úředníčkovi, kterého do běla rozpaluje přitroublý kolega z práce, tyranizuje manipulativní šéf a ignoruje vlastní otec, vyhořelý a věčně zhulený hipísák. Milo, jak si nezvaného nájemníka svých útrob Duncan láskyplně pojmenuje, má navíc krvelačné sklony. Každou noc se vydrápe ze zadnice svého nositele, aby lovil bezbranné oběti rekrutující se z Duncanových nepřátel. Milo se vymyká kontrole – je potřeba s ním za každou cenu najít společnou řeč, po dobrém, nebo po zlém.

Bláznivá komedie s hororovým přídechem je klasickou půlnoční švandou, která si střílí z našich životů rozklížených stresem. A těm, kteří reflexi uspěchané doby neocení, jistě postačí pořádná porce fekálního humoru s několika ohlodanými údy jako přílohou. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (23)

cineman 

všechny recenze uživatele

Hnědý případ toho jak hledání originálního tématu za každou cenu může skončit v prdeli. Scénář se zřejmě sepisoval na záchodovém prkýnku během pracovní doby. Nuda, kterou ani ohlodaný úd nezachrání. Jedno malé díky směrem k tvůrcům, že ani na vteřinu neukázali řitní otvor zblízka. Před návštěvou rizikového sálu užijte kvalitní probiotika. ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Dříve nebo později přijde v každém neinvenčním hororu expoziční chvíle, kdy hlavní hrdina s hrůzou prohlíží nějaký tajemný starodávný text a čte si v něm o nějaké hrozivé příšeře, v níž poznává tu, která jej zrovna trápí. V tomto případě se jedná o rektálního démona. Už jen tahle scéna si ty tři hvězdy prostě zaslouží. ()

Reklama

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Když vám z rekta vylézá démon, proti kterému je i ranní detox po večerním pojídáním chilli procházkou růžovým sadem, je něco špatně. Má to fajn nápad, trochu bizarností, ale jinak je to šílená nuda, ve které nevadí fekální humor, jak slibovali tvůrci, ale spíše jeho absence. Sranda na úrovní děcek základní školy. ()

Composter 

všechny recenze uživatele

Pokud se dokazete pobavit u Tromy, tohle vas urcite nezklame :) Hromada nadsazky, krve, fekalniho humoru, absurdity...to vse zahrane tymem, ktery si to evidentne dokonale uzil. Jste frustrovani? Sere vas sef, prace, tchyne...zivot? Zaroven trpite tezkymi zazivacimi problemy? Mozna se ve vas klube zlostny demon, ktery unika vasim ritnim otvorem, aby decimoval priciny vasi frustrace! Videno na MFF KV - cely sal se bavil vskutku bajecne :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Karlových Varech jsem nebyl, tak jsem tuhle novinku musel shlédnout jinak. Hororové komedie mi nevadí, ale někdy se stane, že je to už moc i na mě. Anální démon měl diváka hlavně rozesmát svým vzhledem a pobavit krvavým řáděním, leč u mě nezafungovalo snad ani jedno. První polovinu filmu jsem se nudil jako prase a tu druhou se sice atmosféra trochu zlepšila, ale ke kýženému úspěchu to nevedlo. Jediným štěstím bylo, že se k tomu přichomýtl můj oblíbenec Peter Stormare jinak bych to nejspíše ohodnotil ještě méně, než mám v úmyslu. Tvůrčí myšlenka byla sice ujetá (to by mi ani nevadilo), ale bylo ještě potřeba to zrealizovat. Navíc se mi nelíbila ani Milova podoba. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama