Reklama

Reklama

Emma a šest teček

  • Španělsko Seis puntos sobre Emma (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emma je sice nevidomá, ale je přesvědčena, že vidí vše absolutně jasně; zkrátka, chce se stát matkou. Poté, co zjistí, že ji její přítel není schopen oplodnit, rozejde se s ním a pustí se do pátrání po dokonalé spermii.  Emmě je téměř třicet let. Je atraktivní, přitažlivá a také nevidomá. Pracuje jako koordinátorka telefonické linky Naděje, žije v malém bytečku ve společnosti svého věrného strážce, vodícího psa Roscy a už šest měsíců randí s Jorgem. Ovšem zdá se, že Emmu zajímá víc Jorgeho sperma než on samotný. Emma už roky sní o tom, že otěhotní a stane se matkou (někdy to trochu zavání posedlostí), jenže brzy zjistí, že její současný přítel jí se splněním jejího cíle nepomůže. Emma se s ním bez váhání rozejde a rozhodne se najít stůj co stůj dokonalou spermii. Bez lásky a citů. Témeř okamžitě se v jejím životě objeví dva ideální kandidáti: psycholog Germán, kterého zná ze skupinové terapie a Diego, její mladý soused. Zdá se, že tentokrát bude pro Emmu snadné dosáhnout svého, jenže naše hrdinka se brzy chytí do vlastní pasti a objeví, že slepota může mít mnohem více forem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Malarkey mě zase jednou doporučil film. Tenhle kluk mě pokaždý doporučí takovej filmovej klenot že z toho mám pak dva tejdny tropickou horečku. Tohle je o o nějaký slepý pipině, co chce za každou cenu otěhotnět, což je opravdu moje milovaný téma. Od narození mě totiž nezajímá nic víc, než těhotenství. Mám doma plný regály knížek o těhotenství a jak někde jde v tv něco o těhotenství okamžitě běžím před bednu, aby mě nic neuteklo. A aby toho nebylo málo, tak tady v tom filmu hlavní hrdinka ještě jako bonus řešila typický pipinský problémy na téma "mám dva kluky, co ted mám ja káča dělat". Fakt filmovej poklad tohleto, ode dneška se na Emmu a šest teček budu dívat dvakrát denně. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Instruktážní film o tom, jak otěhotnět aneb Enšpíglovy vlhké erotické sny. 1) Filmy o hendikepovaných obvykle zrcadlí rozpaky, které pociťujeme při jednání s postiženými lidmi. Pro většinu z nás je to téma nepříjemné, možná děsivé. Tento snímek však zobrazuje tyto lidi bez skrupulí a předsudků. Jsou přesně jako my ostatní - lepší či horší, normální či posedlí, sympatičtí či protivní. Jejich hendikep, ať už jde o nevidomé, neslyšící, vozíčkáře či lidi s nízkým IQ, je neglorifikuje ani nezbavuje běžných vlastností - jako všichni ostatní i tito lidé milují, žárlí, lžou či jsou posedlí utkvělými představami. 2) Musím se zmínit o mém oblíbeném španělském herci, pěkném 25letém Fernandu Tielve (zamilovaný Diego) a o neméně sympatickém asistenčním retrieverovi Roscym. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem evropský film a blíže jsem zpozoroval, že se jedná o Španělsko. Námět nevypadal zle a tak jsem si říkal, že ten film dám. To, že se mi do toho nachomejtl Enšpígl, je věc druhá. To, že film je pro ženský a budou ho chápat jenom ženský, to je nejspíš věc třetí. Čtvrtá a pátá věc už jde naprosto mimo mě, protože nejsem schopný se doteď z filmu vzpamatovat. Nevidomá holka si usmyslí, že chce ditě. Objeví se člověk zvaný Germán, kterej se k ní nachomejtne jak slepej k houslím. Pak se objeví ještě jeden chlap a docela hodně se tam šuká. No a pak přichází dilema, pro který nemám pochopení. Rozhodnutí, od koho bude to dítě lepší. Dá se hodně filmů přežít, ale takhle vodstřelenej námět jsem fakt nečekal. Sorry Enšpígle, vyčítáš hezky, ale tenhle průser si nečekal ani ty sám :-D ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama