Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Obrovská blbost, která se musí brát s nadhledem. Některé scény jsou ale opravdu hodně vtipné a hrají tu zde dnes velmi úspěšní herci - Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poehler, Elizabeth Banks... Film propadl, ale stal se z něj jakýsi kult a tak není divu, že se teď po 14 letech natáčí seriál, prequel a původní herci si zopakují své role :D už i v tomhle jde vidět, jakej to je úlet. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Bláznivé parodie většinou u českého diváka padají na úrodnou půdu, proto mi je upřímně líto, že právě poslední den táborového léta roku 1981 je v tuzemsku převážně neznámou záležitostí a nebýt revivalu od Netflixu, zůstal by neznámým úplně. A byla by to zatracená škoda, protože se od střídmě romantického začátku řítí skrz lavinu šílených vedlejších postav až do finiše, který se nedá nazvat jinak než nefalšovaným půlhodinovým raplem všech zúčastněných. Jako král vychází z celého dění Christopher Meloni, jehož psychotický kuchař Gene si pro sebe krade každou scénu. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to správně ujetá komedie, která si jede svoje. Během prvních dvaceti minut, na nás doslova vyplivne přes dvacet postav s jejich problémy a my se nestačíme divit. Humor je hrozně ujetý, herci jsou ještě ujetější a ty dialogy co vedou, fakt stojí za to. David Wain to natočil velmi uvolněně a dost staromilsky, a to ať už jde o téma, hudbu nebo jak moc je to absurdní. Na hercích je vidět, že se královsky bavili. Paul Rudd je tady perfektní, Elizabeth Banks k nepoznání, Bradley Cooper úsměvný, Christopher Meloni hodně divný, Amy Poehler úsměvná. A zbytek obsazení je zajímavý, i když dané herce moc dobře neznám. Wet Hot American Summer je ujetá komedie, které její humor nesedne každému, ale komu sedne, ten se bude královsky bavit. ()

carly 

všechny recenze uživatele

neviem, čo autori tohto počinu fajčili, ale musela to byť kvalita. lebo toto nikoho plne pri zmysloch nemohlo napadnúť. jediná naozaj milá vec tam bola tá gay dvojica. no a skvelí herci. preto tie 2* aj keď im treba uznať, že sa im do 90 minút podarilo nacpať toho toľko, čo iným ani do 5 sérií seriálu ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková táborová parodie, kde se vyskytuje hned několik známých herců v podivných rolí (Bradley Cooper WTF!). Pokud přistoupíte na jejich hru, budete se královsky bavit. V opačném případě si asi budete ťukat na čelo, co tvůrci hulili za materiál. Dost opomíjená záležitost - a neprávem! PS: Rádoby tréninková montáž se songem Higher and Higher je fakt topová! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Vlastníkom táboru Camp Towanda, kde sa film točil, bolo povedané, že sa jedná o rodinnú komédiu. Po zhliadnutí filmu boli na tvorcov veľmi nahnevaní. (dwdb)
  • V roku 2011 sa Paul Rudd vyjadril, že si nie je istý, či mu bol za tento film vyplatený honorár. (dwdb)

Reklama

Reklama