Reklama

Reklama

La cruz

  • angličtina The Cross
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2012, 10 min

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spočiatku idylický vzťah otca a dcéry sa počas lekcie šoférovania radikálne mení. Čo je príčinou šialeného správania hlavy rodiny? Teda. Tak toto ma trošku dostalo. Niet nad poriadnu dávku psycha - 70%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Projížďka s otcem nemusí vždy dopadnout dobře…Zajímavý španělský kousek zaujme nejen pohlednou Sandrou, ale i solidní a hlavně vystupňovanou atmosférou. Začátek má sice trošku uspávající tempo, ale jakmile dojde k zásadnímu zvratu, nastoupí na scénu i slušné drama. Samozřejmě nesmím opomenout pochválit ani krásné prostředí, jen bych tam nechtěl řídit auto já… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola klincovačka ku sedadlu a pritom ma to ohúrilo bez pomoci gore a strašidelných masiek ( ktoré vzhľadom námetu ani neboli potrebné ). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až na ten zbytečný paranormální prvek, který se zde objevuje, je to výborně vystavěný horor, který má skvělé dva zvraty. Celou dobu tušíte, že je něco pod povrchem, a když to propukne, je to celkem mrazivé. Výborně naturalistické, skvěle zvládnuté herecké výkony. Tohle se mi velmi líbilo. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podarene minidielko od Spanielov, ktore ma milo prekvapilo. Z nevinneho zaciatku sa z toho vyliahlo obstojne napatie, ako to dopadne. Ziadny happyend sa nekona, co je super:) ()

Reklama

Reklama