Reklama

Reklama

Brico Killer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2007, 19 min

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Sice to není tak vtipný a krvavý jako Fist of Jesus a Brutal Relax, ale každej někde začínal. A na to, že je to druhej počin A. Cardony tak je to hodně dobrý. Po trochu delším a né až tak vtipným začátku zhruba v 10 minutě přichází první krev, nákup v kutilským krámku a jde se na to ve velkým. Navíc ten konec je fakt k pousmání. A protože tenhle kousek má docela dost negativních hodnocení ( což si podle mě nezaslouží ) dávám 4 ( slabší ) hvězdy. Doporučuju všem žroutům krvavé, vtipné, krátkometrážní zábavy ve stylu výše zmíněných kraťasů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Manolo je obyčejný hodný, poctivý kluk, v práci dříč a přesto ho každý jen ponižuje a využívá. Jednoho dne uvidí v televizi pořad (reklamu) – která změní jeho myšlení. Nadešel čas pomstít se všem a každému, kdo nás něčím nasral, nebo stačí vytočit. Tohle sice patří k těm slabším kouskům od Eskoria Films, ale i tak jde o průměrnou záležitost. Začátek je sice lehce nudný, hlavní hrdina ač mi byl vzhledově nesympatický, docela jsem s ním soucítil, takže jakmile započaly ty finální jatka – bavil jsem se celkem slušně. Milovníci nábytku a jiných bytových dekorací jistě načerpají inspiraci a ochránci zvířat – na tohle se nedívejte!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ťuťko muťko, z ktorého sa stal skratom lovec a driller killer. Pozor, lebo takéto individuá sa po svete promenádujú v hojnom počte. A vlastne nieje ich chyba, že takto reagujú. To v nich spúšťajú namyslení arogantní k0k0ti, ktorí sa karmi dožijú náležite. ()

Reklama

Reklama