Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shrek už je otrávený z toho, že strašidelný svátek Helloween vlastně už vůbec strašidelný není. Oslík a Kocour se proto rozhodnou dokázat mu, že v tomto svátku stále dříme ta správná děsivá atmosféra. Shrek jejich snahy ignoruje a stále se tváří znuděně, až do chvíle, kdy se ze všech jeho známých - přátel i nepřátel, mrtvých i živých - doopravdy stanou zombíci... (Estrellita)

(více)

Recenze (12)

swamp 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších krátkometrážních počinů od tvůrců Shreka. Ale přiznejme si to - nebýt Jacksonovy písně Thriller, stálo by to za starou belu. :P Ale takhle to bylo vynikající. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Shrek a jeho přátelé si vzpomněli na Thriller od "krále popu". Je to docela sranda a vyrovná se to i starším shreko-videím, ve kterých se hlavně zpívá. Poslední scénka s Kocourem je fenomenální...slabší 4 hvězdy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Halloweenský speciál k Shrekovi nabízí slušně nazpívaný cover k Jacksonovu Thrilleru a líbivě ponurou vizuální stránku. Humoru je zde opravdu pomálu, pozornost je soustředěna spíš na ono děsivé vystoupení postav, které se objevily napříč všemi celovečerními filmy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -3* jeden z těch lepších krátkých bonusů, co se natočili po úspěchu Shreka. Paroduje se tu Jacksonův slavný hit Thriller a setkáte se tu s celou plejádou známých postaviček a já neodolal mu dát své 3 nostalgické hvězdičky :-[. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Hehe, Shrek si hned tak zas stěžovat nebude... Písnička dobrá, provedení všeho zajímavé a vidět zombie Oslíka je nadevšechno! :) ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Když se slavná písnička spojí se slavným filmem aneb příjemné překvapení. Zombie postavičky byly skvělé, ale bezkonkurenčně nejlepší byl Kocour! Oslík se svým tanečním krokem prostě válel. A vůbec, bylo to roztomilé, člověk se přitom i zavlní do rytmu. Nenaštve, neurazí, skvělý doplněk. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Konečně kraťas od tvůrců Shreka, kterej má grády! Asi nejslavnější videoklip co kdy kdo natočil dostává nový háv v podobě Shreka a jeho přátel, neskutečná sranda a hlavně konečně originalita. Jen tak dál. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zombiekovský špeciál k Shrekovi vyznel celkom fajn. Ten nápad vyobraziť všetky podstatné postavičky ako zombiekov doplnený o skvelú Jacksonovu skladbu v konečnom dôsledku tvorí jeden z tých lepších animovaných kraťasov. Na to, že kraťasy nemám veľmi v láske, ma to celkom pobavilo. 60 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama