Reklama

Reklama

Cheap Thrills

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že Craig Daniels (Pat Healy) má jeden z tých horších dní, do ktorého sa nikto nechce ráno zobudiť. V peňaženke má posledných dvadsať dolárov, niekoľko mesiacov je pozadu s nájmom a navyše ho čaká v práci namiesto povýšenia prepustenie kôli znižovaniu stavov. To by sa možno ešte dalo zvládnuť, ale doma má manželku s 15-mesačným synom, čo už problém je. Po tom, čo sa od svojho šéfa dozvie, že je prepustený, zájde popremýšľať nad svojou situáciou ''na jedno'' do ned'alekého baru, kde stretne starého kamoša Vincea (Ethan Embry), s ktorým sa nevidel už od strednej. Ako tak popíjajú, pozornosti im neunikne zabávajúci sa manželský pár, Colin (David Koechner) a Violet (Sara Paxton), ktorí veselo rozhadzujú nadmernými sumami peňazí. Ked' ich Colin pozve na pohárik a neskôr požiada, aby sa k nim i pripojili, naskytne sa im obom šanca, ako rýchlo a ľahko zbohatnúť... (sochoking)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (79)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já tyhle film typu "co všechno je člověk schopný za prachy udělat" rád a Cheap Thrills se mě osobně líbilo. Atmosféra se vyvíjí pomalu, ale funkčně, stejně tak i napětí, nenudil jsem se a ta hodina a půl rychle utekla. Bohužel ta hlavní dvojice mi moc sympatická nebyla (ačkoli od jisté chvíle mi byl sympatičtější Vince), úkoly mohly být odvážnější (ale zase se mi líbilo, že se k tomu přistupovalo spíš psychicky než fyzicky, ale i když nám jsou hlavní hrdinové představení docela dobře, dalo se na té psychice ještě zamakat) a zklamal mě i konec, který je strašně předvídatelný, pokud už jste aspoň 1 podobný film viděli. Být Cheap Thrills první, tak si moc nestěžuju, ale já ho neviděl jako první... Kvůli tomu zůstanu u silných 3*. Btw, hodně se mi zde líbila hudba, pasovala do toho skvěle. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Další variace na úplatovo-úkolovou autodestrukci, no v tomto případě příjemně obskočenou komedií, což budiž plusovým bodem. Bohužel, na humorné stránce šlo určitě ještě zapracovat, nejlíp po anglicku, škoda je také komparzu jménem Sara Paxton. O zábavu se tedy starají v pořadí David Koechner, Pat Healy a sjetej Ethan Embry, plusem budiž taktéž moderní dubstepový šlahot v pozadí klubů, resp. apartmánku. Ale tak nakonec jo, chtěl jsem dát trojku, ale slabší čtverec pro černohumornou jednorázovku popustím, ale i tak je asi poslední povídka z tohoto lepší. 70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ČLOVĚK MUSÍ PŘIJÍT S NĚČÍM NEKONVENČNÍM. TAK JSME S VIOLET VYMYSLELI FAKT BEZKONKURENČNÍ NOC. NAJÍT PÁR LOSERŮ, DÁT JIM TROCHU PENĚZ A BAVIT SE TÍM, JAK SE PONIŽUJÍ...“ /// Na to, že to nemá ani hodinu a půl, se to kurevsky dlouho rozjíždí. Pak přichází zábava ve stylu reality šou, ve který jde vo prachy až v první řadě, a kterou už si Amíci stihli i rýmejknout. Jen tady je to jeden na jednoho, bez pravidel a se dvěma otázkama: ,,co mám udělat a za kolik“. Jednohubka s trochou (ale fakt maličko) hnusu, humoru, napětí, psychologie, s minimem překvapení… prostě laciná zábava, která možná neurazí, ale mě nějak nenadchla. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pochopím, proč vobčas mívám v obejváku nasráno. 2.) Mám jít na pařbu s Peťou Kellnerem. 3.) Thx za titule ,,santiamen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film sa začal ako zábavná komédia, aj takmer po celý čas sa tváril ako komédia, na konci sa to však zvrtne do veľmi solídnej drámy s pointou a myšlienkou na premýšľanie ako hrom. Nápad je síce skoro podobný snímkom 13: hra smrti (2006) a jeho americkému remaku, v tomto prípade je však celý film omnoho komornejší a tým pádom aj osobnejší. Ide o štýl splň a dostaneš zaplatené. Najskôr sa samozrejme začína malými srandičkami, potom sa však pritvrdzuje, až prídeme do perfektného finále a drámy. Takmer celá dejová linka je pritom humorne odľahčená, netlačí sa hneď na pílu pri každej úlohe, o to je však koniec šokujúcejší. Človeka s dobrou motiváciou neradno podceniť, môže sa to vypomstiť. Veľká spokojnosť, určite to lepšie, čo som na túto tému videl. 80/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už tady zaznělo, že je to podobné oboum Třináctkám, jak thajskému originálu, tak pochopitelně americkému remaku, ale tady, narozdí od obou zmíněných titulů, není žádná společnost, která by podobnou zvrácenou hru financovala, ale manželský pár, který se chce bavit. A ani úkoly nejsou tak drsné, ale v tomto případě to nebylo na škodu věci. Je to pojaté více civilněji a udržuje si to lehký nádech černého humoru, který tomu slušel. A fajn byli i relativně neznámí herci. Konec se dal tak nějak předpokládat a člověk mohl jen hádat, kdo z koho, ale to mi celkový dobrý dojem nezkazilo. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Colin (David Koechner) zmíní, že má v domě celou lékárnu, že má bratra lékárníka, šlo o fakt. Bratr Davida Koechnera v době natáčení filmu skutečně jako lékárník pracoval. (vojacekr)

Reklama

Reklama