Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raná neorealistická dráma. Päťročný Prico (Luciano De Ambrosis) bol vždy nablízku svojej mamy Niny (Isa Pola). Keď si Nina začne aférku s mladým gigolom (Adriano Rimoldi), Prico sa zúfalo snaží zachrániť svoju rodinu. Samozrejme čoskoro zistí, že manželstvo jeho rodičov je odsúdené k zániku. Pricov vzťah k svojej matke sa tiež mení k horšiemu. Keď už to vyzerá, že veci nemôžu byť horšie, zasiahne ich hrozná tragédia... (matriosa)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky taliansky neorealizmus, natocene este za WWII pozeram. Jo, i pocas najtuhsich bojov boli v Europe ostrovy kludu, pohody a mieru. Tu klud a pohoda nie je, je to hodne drsny smutny pribeh, Mastroianni bol mlady herec a uz bolo vidno, ze je talentovany : 74 % ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Jestli si nějací krkavčí rodičové sobecky myslí, že jejich caparti neregistrují, když to doma skřípe, tak smutný příběh malého Prica je vyvede z omylu a poukáže i na možné tragické konsekvence. Děti nejsou žádní slepí přitroublíci a De Sica to trefně zdůraznil již v samotném názvu. Velmi dobrá předochutnávka jeho pozdějších úspěšných neorealistických delikates, jež se zdárně drží na únosné hladině citového vydíraní. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama