Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Viac komédia ako romantika, ktorá mi svojou otvorenosťou akou sa tu o sexe bavia postavy pripomenula seriál Sex v meste. V centre príbehu síce je ústredný pár, ale obidvaja neustále preberajú vzťahy a sex so svojimi kamarátmi. Jak ona s dvoma kamarátkami, tak on tiež s dvoma kamarátmi. Mojim hlavným problémom je, že ma vôbec ústredný pár nezaujal. Jak postavy tak ani herci, ktorí mi neboli sympatickí. Takže som sa zabavil akurát na niektorých vtipných rozhovoroch, ale či sa dajú dokopy mi bolo jedno. Film ešte zaujme aj odvážnymi erotickými scénami. Tie mi zdvihli náladu. Takže výsledkom je jednohubka, ktorú si rozhodne druhýkrát nepustím. 5/10. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarená romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o mužovi, ktorý sa ešte stále nezmieril s rozchodom so svojou dlhoročnou láskou a tak so svojim životom vôbec nie je spokojný, až mu raz náhodne zavolá neznáma žena a kým si uvedomí, že zavolala zlé číslo, má s ním sex cez telefón. Keďže obaja majú problém so svojimi láskami, začnú spolu telefonicky komunikovať a zverovať sa so všetkými problémami a tak medzi nimi postupne vzniká silné puto a musia sa rozhodnúť, ako budú pokračovať. So spracovaním som nadmieru spokojný, síce ešte úvodné zoznámenie s hlavným hrdinom si ma moc nezískalo, keďže takýto typ postáv hlavne v tomto žánri moc neobľubujem, ale po originálnom zoznámení hlavnej dvojice mi už bolo jasné, že toto bude vydarená zábava a presne to sa aj stane. Našťastie ma čoskoro začal baviť aj hlavný hrdina a jeho nová priateľka ešte viac a ten ich telefonický vzťah sa mi skutočne páčil, to bolo také príjemne úprimné. Ale veľmi dobre podaný nie je len ich vzťah, ale aj ich osobné línie, či už jeho s bývalou láskou, ale aj jej so súčasným dlhoročným partnerom, takže ma to bavilo neustále a bol som po celý čas zvedavý, aký smer si vlastne obaja vyberú, tu sa je skutočne stále na čo pozerať. Zaujímavým osviežením je aj to čiastočné erotické prevedenie, hlavne tie realistické dialógy, kde sa postavy bavia o všetkom, takže tu nemajú žiadne hranice a našťastie to nepôsobí trápne, ale tak prirodzene. Jedine ma mrzí časť na svadbe, tam sa mi konanie jednej z hlavných postáv po tejto stránke vôbec nepáčilo, ale to je prakticky to jediné, čo sa tu dá vytknúť. Dobre sú na tom aj samotné žánre, ako to už v podobných filmoch býva, v prvej polovici má väčší priestor komédia a tá sa vydarila, pár krát som sa dobre zasmial a v druhej zase romantika a tá je tiež celkom príjemná, aj keď ten vzťah väčšinu času funguje skôr v kamarátskej rovine. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, výborné hlavné duo, medzi ktorými to dobre funguje, k tomu zaujímavé postavy ich partnerov, bavila ma aj jeho partia, toto je ideálne. Réžia a technická stránka sú výborné, skvelá vizuálna stránka, hlavne hra s obrazom pri ich spoločnom telefonovaní ma dosť zaujala a aj celková atmosféra, toto je celkovo výrazný žánrový nadpriemer. My P.S. Partner je jednoducho ďalší vydarený príspevok do kategórie juhokórejských romantických komédií, takže fanúšika žánru by to rozhodne sklamať nemalo. 79% ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"V TUHLE CHVÍLI.....CO MÁŠ TAM DOLE NA SOBĚ?".....než nechám tu rozkošnou koreječku odpovědět přídám jen pár slov....mělo to vtip, mělo to říz, ty holčičí řeči i chlapácké kecy pravdu odrážely. Bylo to zatraceně sexy! A teď už máš slovo Ah-joong Kim …."Růžové krajkové kraťásky se šněrovací stužkou vzadu." na to se dá říct jediné.....ou jéééé :-))) ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná romantická komedie která ani nenadchne, ale ani úplně neurazí. Zhruba hodinku jsem se u toho docela nudil, teprve pak začlo být o něco lepší a řekl bych že závěr už se dost povedl, ale nestačí to abych přihodil čtvrtou hvězdičku. V celém filmu mne pořádně rozesmát dokázaly akorát dva momenty - ksicht jako mořská želva a pak závěrečný song, pochopitelně s původním "svatebním" textem :-) ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání jde o silně šablonovitou romantickou komedii, která v prvním momentě zaujme možná tak nevídaně otevřenými sexuálními vtípky, nicméně i přes to je to ve výsledku velmi zábavný kousek a ani chvíli jsem se nenudil. A Ah-joong Kim je tu neskutečně roztomilá. Dlouho jsem se u romantického filmu takhle nebavil, moc milé překvapení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama