Reklama

Reklama

Mr. Jones

Trailer 1

Obsahy(1)

Scott a Penny, mladý zamilovaný pár túžiaci po harmónii, opúšťa ruch veľkomesta, aby uprostred lesov v prekrásnej prírode našli natoľko vytúžený pokoj a pohodu. Domnienku, že ich vysnívaný dom je na míle vzdialený od civilizácie, nečakane vyvráti zistenie, podľa ktorého majú nepredpokladaného suseda. Počiatočné nadšenie z objavu mystického tajomstva, muža zo susedstva, v literatúre často označovaného ako "Mr. Jones", razom pominie po množstve nevysvetliteľných udalostí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řad z NN(Nalezená Nahrávka), který je úplně ve všem stejný jako jeho předchůdci, pravděpodobně i o dost horší. Máme tady klasicky nějaký pár, kterému nechybí kamera, mytologické místo s mystickou postavou, rozhovory atd. 60 minut tlachání o panu Jonesovi a 20 minut epileptických orgií zakončené tím nejpitomějším způsobem. Přiznám se, že jsem konec moc nechápal a ikdybych ho pochopil, stejně jsem se nudil a přál si, aby tahle noční můra skončila. Slabé. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Po tunajších pozitívnych reakciách som čakal rozhodne viac...Mr.Jones je síce čo sa týka atmosféry slušne zvládnutý FoundFootage,no na druhej strane,okrem atmosféry neponúka nič,vďaka čomu by sa film vymykal z priemeru v rámci subžánru.No každopádne je to horor ktorý si určite zaslúži pozornosť každého fanúšika. 60% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci Blair Witch by zasloužili nakopat. Spustili lavinu FF hororů řezaných pseudodokumenty, který jsou, snad až na několik výjimek, totálníma sračkoidníma hovadinama. A v tomhle případě rozhodně nestojí za to zachraňovat Sodomu (žánr) kvůli deseti spravedlivým. Mr.Jones je jen další tupohlavou "zábavou" plnou zběsilých střihů, s totální absencí atmosféry nebo, nedej Bože, napětím a s idiotem a krávou v hlavních rolích. Při každym takovym debilním výplachu si řikam, že tohle bylo moje poslední FF a doufam, že si to teď splnim. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

V úvodu to vypadá jako ochutnávka na found footage horor od Terrence Malicka, postupně to snad nabírá atmosféru toho nejlepšího z Jeepers Creepers (tj. prvních 20 minut) a v závěru je z toho nesledovatelná ublikaná píčovina. V rámci letošního poměrně silného found footage ročníku (nadprůměrné PA: The Marked Ones, The Den, Afflicted jsem zatím neviděl) slabota. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je taková ta FF klasika a já byl i celkem zvědavej, jak se to bude vyvíjet. Druhá třetina je pro mě nejlepší a to hlavně díky parádní tmosféře - odhalování ohledně Jonese, Penny a její setkání se s ním, parádní scény z Jonesova příbytku a hlavně z podzemí pod ním, tuny strašáků, opět Pan Jones, zapálení strašáci, narůstající panika bloudícího Scotta. Jo to se mi opravdu líbilo a byl jsem do filmu jak se patří zažranej. No a třetí třetina je pro mě osobně totální haluz, kde je možný všechno a jak poznamenala Asia_Power - Takhle se prý člověk cítí po hooodně blbém modelu zelené rostlinky. S tím teda zkušenost nemám a na základě tohoto ani nechci. Můžete v tom hledat logiku, můžete na to nadávat a nebo nad tím jako já mávnete rukou s tím, že Lynchoviny Vás nikdy extra nebraly a pustíte ten konec z hlavy. Celkově průměr a nezávidím lidem, kteří na poslední třetinu budou koukat pod vlivem čehokoli :-D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo poblíž Santa Clarity v Kalifornii na filmovém ranči, na kterém bylo několik opuštěných domů a také opuštěná šachta – tu Karl Mueller využil pro některé scény, které se měly odehrávat v jeskyních. (Homerking)

Reklama

Reklama