Reklama

Reklama

Perished

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
Austrálie, 2011, 16 min

Obsahy(1)

Muž na útěku se ocitne zamčený v domě uprostřed zombie apokalypsy. (Mysteri699)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný kraťas s pár vtípky (křovinořez, lano, závěr) a slušným, byť neomračujícím gore. Krom toho všeho praktický návod na sprchu zdarma... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných kraťasů na téma Zombie apokalypsa. Nečekejte nic novýho co by jste jinde neviděli. Ale myslím si, že přes evidentně malej rozpočet si s tím autor celkem poradil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal, „kua“ další zombie krátkometrážní kousek…Ovšem po jeho zhlédnutí musím uznat, že to nebylo nejhorší. Postapo svět (potažmo několik baráků a skupina zombíků) úplně postačil k natočení krátkého zajímavého shortu, u kterého jsem se ani moc nenudil. Několik vtipných momentů se tu skutečně najde, stejně jako nahota a béčkových efekty. Takže za mě průměrné hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zombíci by si mali dať pauzu. Keď som pred mnohými a mnohými rokmi nariekal, že sa mi nedostáva dostatočné množstvo zombiád, tak dnes je to opačne. Ak niekomu priložím ku papuľi sekačku na trávu, čakám, že jeho face bude na maďeru. Ale ono je to pravý opak, iba nejaký červený sirup na neporušenej tvári. Ale dobre, dosť kritiky. Za tých 15 minút som si užil to svoje, aj keď iba v minimálnej dávke. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Pěkně natočené a hlavně není to zbytečně dlouhé! Zajímavý kraťas o člověku, který se jednoduše snaží jen přežít a hlavně dostat se pryč od nakažených. Konec byl překvapivý a opět se potvrzuje,že když už nastane konec světa a všude budou nemrtví,vždy je nejlepší vyhýbat se hlavně lidem - 55% ()

Reklama

Reklama